Рецепт дня: Бутерброди з оселедцем і гірчицею

Будь-які бутерброди – чудовий варіант перекусу, крім того, вони завжди будуть дуже доречними, якщо затіваєте свято. Варіантів такої закуски багато, але бутерброди з оселедцем – завжди фаворит.

Цей рецепт – справжній гастрономічний рай для любителів оселедця. Приємний смак риби чудово поєднується з пікантною гірчицею і залишає незабутні спогади про вечерю.

Інгредієнти:

  • двісті грамів житнього хліба;
  • філе слабосоленого оселедця;
  • два мариновані огірки;
  • два курячих яйця;
  • одна ріпчаста цибуля;
  • зелена цибуля;
  • столова ложка яблучного оцту;
  • столова ложка оливкової олії;
  • чайна ложка діжонської гірчиці;
  • чайна ложка гострої гірчиці;
  • чайна ложка майонезу.
Приготування:

1. Житній хліб потрібно нарізати шматочками і підсмажити на сковороді або в тостері.

2. Потім взяти філе риби, нарізати його дрібним кубиком. Так само вчинити з огірками, цибулею, зеленою цибулею, яйцями. Заправити інгредієнти майонезом, перемішати.

3. В окремій ємності з’єднати оцет, олію, два види гірчиці. Додати отриману суміш у салат, перемішати. Намазати салат на хліб і вуаля – бутерброди з оселедцем на чорному хлібі готові – можна подавати до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *