Будь-які бутерброди – чудовий варіант перекусу, крім того, вони завжди будуть дуже доречними, якщо затіваєте свято. Варіантів такої закуски багато, але бутерброди з оселедцем – завжди фаворит.
Цей рецепт – справжній гастрономічний рай для любителів оселедця. Приємний смак риби чудово поєднується з пікантною гірчицею і залишає незабутні спогади про вечерю.
Інгредієнти:
- двісті грамів житнього хліба;
- філе слабосоленого оселедця;
- два мариновані огірки;
- два курячих яйця;
- одна ріпчаста цибуля;
- зелена цибуля;
- столова ложка яблучного оцту;
- столова ложка оливкової олії;
- чайна ложка діжонської гірчиці;
- чайна ложка гострої гірчиці;
- чайна ложка майонезу.
1. Житній хліб потрібно нарізати шматочками і підсмажити на сковороді або в тостері.
2. Потім взяти філе риби, нарізати його дрібним кубиком. Так само вчинити з огірками, цибулею, зеленою цибулею, яйцями. Заправити інгредієнти майонезом, перемішати.
3. В окремій ємності з’єднати оцет, олію, два види гірчиці. Додати отриману суміш у салат, перемішати. Намазати салат на хліб і вуаля – бутерброди з оселедцем на чорному хлібі готові – можна подавати до столу.