Така закуска готується всього за 20 хвилин, зате ви отримуєте ніжну і смачну страву, яку їстимуть навіть ті, хто ставиться до зеленого овоча вельми скептично.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Моркву потрібно помити, натерти на тертці. Кабачок помити й почистити, так само вчинити з цибулею. Обидва овочі нарізати дрібним кубиком.
2. На розігріту сковороду, змащену олією, викласти цибулю, обсмажувати до золотистого відтінку. Коли він з’явиться, викласти моркву, готувати 2 хвилини, потім кабачок, і смажити всі овочі разом 10 хвилин, попередньо посоливши і поперчивши їх.
3. У чашу блендера викласти сир і дрібно нарізану зелень. Додати остиглі овочі, перебити блендером, намазати закуску на хліб і подати до столу.
У вівторок, 30 вересня, у Кривому Розі на мікрорайоні Гірницькому легковий автомобіль Daewoo Lanos врізався…
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…