Така закуска готується всього за 20 хвилин, зате ви отримуєте ніжну і смачну страву, яку їстимуть навіть ті, хто ставиться до зеленого овоча вельми скептично.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Моркву потрібно помити, натерти на тертці. Кабачок помити й почистити, так само вчинити з цибулею. Обидва овочі нарізати дрібним кубиком.
2. На розігріту сковороду, змащену олією, викласти цибулю, обсмажувати до золотистого відтінку. Коли він з’явиться, викласти моркву, готувати 2 хвилини, потім кабачок, і смажити всі овочі разом 10 хвилин, попередньо посоливши і поперчивши їх.
3. У чашу блендера викласти сир і дрібно нарізану зелень. Додати остиглі овочі, перебити блендером, намазати закуску на хліб і подати до столу.
У Кам’янському відбулись матчі чемпіонату міста з футболу. У вівторок, 12 серпня, "Олімпік" впевнено обіграв…
Українського співака Володимира Дантеса та бізнесвумен Дашу Кацуріну запідозрили в розриві стосунків. Про це йдеться в програмі "ЖВЛ представляє".…
З метою активізації роботи щодо погашення заборгованості та легалізації виплати заробітної плати й зайнятості населення,…
Погрожуючи застосувати зброю, чоловік викрав ноутбук з аптеки та втік. Інцидент стався 12 серпня, близько…
Колишній начальник та його заступник однієї з філій “Укрзалізниці” створили схему з розкрадання бюджетних коштів.…
Головні прем'єри цього тижня в кінотеатрах України – чорнокомедійний неовестерн "Еддінгтон" від Арі Астера з…