Головна причина приготувати консервацію – її дивовижна користь. Як і всі квашені продукти, така закуска покращує травлення, нормалізує роботу кишківника і прискорює обмін речовин. Усі вітаміни в її складі навіть не перелічити, тому обов’язково приготуйте мочені яблука – рецепт не потребує особливих навичок чи дорогих продуктів.
Для квашення вибирайте пізні сорти з невеликими кисло-солодкими плодами. На шкірці не повинно бути тріщин. Солі можна класти менше, але не прибирати повністю, інакше фрукти не забродять.
На банку об’ємом три літри вам знадобляться:
Приготування:
1. Банку стерилізувати не треба. Щільно викладіть у ємність миті яблука.
2. У холодну воду додайте цукор, сіль і мед. Перемішуйте до розчинення. Повністю залийте рідиною яблука і прикрийте горлечко складеною в три шари марлею.
4. Залиште мочені яблука в банці кваситися щонайменше на місяць у прохолодне місце. Протягом цього часу рідина випаровуватиметься – доливайте маринад. Коли фрукти будуть готові, закрутіть кришкою і переставте в холодильник або льох.
11 жовтня о 21.00 з одного із охоронюваних об’єктів, гаражного коперативу "Маяк", розташованного по вул.…
Дніпробуд та Романково тимчасово знеструмлено через екстрені відключення світла, — повідомляє ДТЕК. Орієнтовний час відновлення…
12 жовтня у Кам’янському на лівобережній набережній відбувся легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів», мета якого —…
У дніпровському сквері Усачова невідомий вкрав гарбуз з тематичної інсталяції. Про це повідомляє Телеканал D1. У…
У Дніпрі на вулиці Гальченка сталася ДТП - автомобіль врізався у житловий будинок і перекинувся,…
Водний патруль виявивчоловіків, які ловили рибу забороненими знаряддями лову. 11 жовтня в поліцю надійшло повідомлення…