Головна причина приготувати консервацію – її дивовижна користь. Як і всі квашені продукти, така закуска покращує травлення, нормалізує роботу кишківника і прискорює обмін речовин. Усі вітаміни в її складі навіть не перелічити, тому обов’язково приготуйте мочені яблука – рецепт не потребує особливих навичок чи дорогих продуктів.
Для квашення вибирайте пізні сорти з невеликими кисло-солодкими плодами. На шкірці не повинно бути тріщин. Солі можна класти менше, але не прибирати повністю, інакше фрукти не забродять.
На банку об’ємом три літри вам знадобляться:
Приготування:
1. Банку стерилізувати не треба. Щільно викладіть у ємність миті яблука.
2. У холодну воду додайте цукор, сіль і мед. Перемішуйте до розчинення. Повністю залийте рідиною яблука і прикрийте горлечко складеною в три шари марлею.
4. Залиште мочені яблука в банці кваситися щонайменше на місяць у прохолодне місце. Протягом цього часу рідина випаровуватиметься – доливайте маринад. Коли фрукти будуть готові, закрутіть кришкою і переставте в холодильник або льох.
Слідчі Дніпра повідомили про підозру містянину, який систематично ігнорував рішення суду. 29-річний чоловік, позбавлений права…
У місті Вишково на кортах клубу “Roger Club” з 16 по 24 серпня проходив турнір…
Про це повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
23 серпня на базі Кам’янської ДЮСШ №1 пройшов традиційний Всеукраїнський турнір з кікбоксингу «King of…
У 78 років помер співак Ярослав Євдокимов - виконавець відомого хіта "Фантазер". Артиста не стало…
Деякі щоденні звички, які здаються безпечними, насправді серйозно руйнують зуби та пришвидшують їх зношення. Що…