Ми підібрали простий рецепт, за допомогою якого можна приготувати пікантні та хрусткі огірки.
Ті, хто не любить гостре, також можуть приготувати огірки в кетчупі. Просто не потрібно брати пікантний соус.
На три літрові банки потрібно взяти:
1. Огірки попередньо замочуємо. У стерилізовані банки викладаємо кріп, хрін, смородинове листя, петрушку, часник і перець.
2. Щільно укладаємо огірки і заливаємо окропом. Накриваємо кришками і залишаємо хвилин на 10.
3. Зливаємо рідину в каструлю, додаємо кетчуп, цукор і сіль. Доводимо до кипіння і через хвилину вливаємо оцет. Добре перемішуємо і заливаємо маринадом огірки.
5. Закриваємо консервацію, перевертаємо верх дном і залишаємо так до охолодження. Хрусткі огірки в кетчупі – готові.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Відкрили після капітального ремонту оновлений осередок для вивчення…
До Дніпропетровщини доставили медобладнання від Чехії. Воно для лікарні, яка опікується боротьбою з раком. Оснастили…
Кабінет Міністрів України затвердив зміни до постанови №812 від 19 липня 2022 року, якими визначено…
10–12 жовтня у місті Кропивницький відбувся Чемпіонат України з велокросу у груповій гонці та командній…
Городян запрошують на ІІ Міський фестиваль духової музики “Ду-ду Fest”. Не пропустіть яскраву подію осені…
Українська співачка GROSU, вона ж Аліна Гросу, презентувала чуттєву історію про кохання, де переплітаються пристрасть і гордість. Це вже друга…