Пропонуємо вам приготувати напій із додаванням секретного інгредієнта, який значно поліпшить його смак. Ви точно полюбите такий томатний сік – рецепт дуже простий і навіть не потребує соковижималки.
У цій варіації в рідину додають червоний або бордовий болгарський перець. Він збагачує напій приємною солодкістю, компенсуючи кислоту помідорів.
Приготування:
1. На три кілограми томатів візьміть п’ятсот грам перців, а також столову ложку солі та три ложки цукру. Помідори мають бути стиглі та солодкі, в ідеалі – сорт “сливка” або “бичаче серце”.
2. У перцю видаліть серцевину з насінням. Помийте і крупно наріжте овочі. Пропустіть томатний сік на зиму через соковижималку і вилийте в каструлю.
3. На сильному вогні варіть п’ять хвилин після закипання. Всипте цукор і сіль. Потім зменшіть потужність конфорки до невеликої і готуйте ще п’ятнадцять хвилин під кришкою. Піну видаляти не потрібно.
4. Після охолодження напій готовий, але якщо ви закриваєте сік томатний на зиму, то розподіліть гарячим по стерилізованих банках і закрутіть кришки. Переверніть, закутайте в рушник і почекайте, поки консервація не охолоне.
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у п'ятницю, 28 листопада, написав заяву про відставку. Про це…
На урочистостях побував мер Андрій Білоусов. "90 років тому в Кам’янському було відкрито трамвайне сполучення.…
У Кам'янському 28 листопада відзначили важливу подію для нашої громади — 90-річний ювілей Ліцею №16. Міський голова…
У Дніпрі працівники кримінальної поліції затримали крадія. За зібраними слідчими матеріалами справи, суд визнав винним…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 21.11.2025 по 28.11.2025 було…
Поробиці розповів один із засновників міської федерації шашок Леонід Бройтман. Протягом тижня у Кам'янському йшла…