Пропонуємо вам приготувати напій із додаванням секретного інгредієнта, який значно поліпшить його смак. Ви точно полюбите такий томатний сік – рецепт дуже простий і навіть не потребує соковижималки.
У цій варіації в рідину додають червоний або бордовий болгарський перець. Він збагачує напій приємною солодкістю, компенсуючи кислоту помідорів.
Приготування:
1. На три кілограми томатів візьміть п’ятсот грам перців, а також столову ложку солі та три ложки цукру. Помідори мають бути стиглі та солодкі, в ідеалі – сорт “сливка” або “бичаче серце”.
2. У перцю видаліть серцевину з насінням. Помийте і крупно наріжте овочі. Пропустіть томатний сік на зиму через соковижималку і вилийте в каструлю.
3. На сильному вогні варіть п’ять хвилин після закипання. Всипте цукор і сіль. Потім зменшіть потужність конфорки до невеликої і готуйте ще п’ятнадцять хвилин під кришкою. Піну видаляти не потрібно.
4. Після охолодження напій готовий, але якщо ви закриваєте сік томатний на зиму, то розподіліть гарячим по стерилізованих банках і закрутіть кришки. Переверніть, закутайте в рушник і почекайте, поки консервація не охолоне.
27 серпня, згідно із розпорядженням міського голови, відповідно до укладеного контракту на комунальному закладі «Спортивний…
Українська акторка Олена Світлицька розповіла про своє схуднення за допомогою ін'єкцій. Знаменитість раніше була проти такого методу…
27 серпня інспекційна комісія КП ДОР "Аульський водовід", яку очолив перший заступник генерального директора Антон…
Державний архів Дніпропетровської області формує колекцію документів, присвячених повномасштабній агресії росії проти України. Архівне управління Кам’янської…
Про графік роботи Мобільного центру надання адміністративних послуг у вересні поінформував міський голова Андрій Білоусов.…
За результами програми "Власна справа" визначилися нові переможці, які подавали заяви на отримання мікрогрантів у період з 21…