Приготовані цим способом овочі дуже нагадують старовинні солоності з дубової бочки. Саме так їх готували століттями. Кількість спецій можна регулювати залежно від того, любите ви гострі чи солодкі томати.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Зазначеної кількості продуктів вистачить приблизно на одну банку об’ємом по 3 літри.
1. Усю зелень ретельно вимити і викласти на дно банки. Потім щільно помістити помідори, чергуючи з дрібно рубаним часником і хроном. Зверху посипати овочі сіллю, цукром і двома видами перцю. Залити ємність холодною водою і струсити.
2. Поставте квашені помідори в банці у велику каструлю або таз, і наполовину прикрийте кришкою. Залиште на два-три дні в теплому сонячному місці, щоб запустити процес бродіння. Протягом цього періоду бажано струсити томати кілька разів.
3. Через три дні приберіть пінку (якщо з’явилася) і посипте помідори гірчичним порошком. Щільно закрийте і переставте в підвал або холодильник щонайменше на два тижні.
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у п'ятницю, 28 листопада, написав заяву про відставку. Про це…
На урочистостях побував мер Андрій Білоусов. "90 років тому в Кам’янському було відкрито трамвайне сполучення.…
У Кам'янському 28 листопада відзначили важливу подію для нашої громади — 90-річний ювілей Ліцею №16. Міський голова…
У Дніпрі працівники кримінальної поліції затримали крадія. За зібраними слідчими матеріалами справи, суд визнав винним…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 21.11.2025 по 28.11.2025 було…
Поробиці розповів один із засновників міської федерації шашок Леонід Бройтман. Протягом тижня у Кам'янському йшла…