Приготовані цим способом овочі дуже нагадують старовинні солоності з дубової бочки. Саме так їх готували століттями. Кількість спецій можна регулювати залежно від того, любите ви гострі чи солодкі томати.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Зазначеної кількості продуктів вистачить приблизно на одну банку об’ємом по 3 літри.
1. Усю зелень ретельно вимити і викласти на дно банки. Потім щільно помістити помідори, чергуючи з дрібно рубаним часником і хроном. Зверху посипати овочі сіллю, цукром і двома видами перцю. Залити ємність холодною водою і струсити.
2. Поставте квашені помідори в банці у велику каструлю або таз, і наполовину прикрийте кришкою. Залиште на два-три дні в теплому сонячному місці, щоб запустити процес бродіння. Протягом цього періоду бажано струсити томати кілька разів.
3. Через три дні приберіть пінку (якщо з’явилася) і посипте помідори гірчичним порошком. Щільно закрийте і переставте в підвал або холодильник щонайменше на два тижні.
Сьогодні мер Кам'янського Андрій Білоусов провів черговий прийом громадян. "Мешканці Кам’янського зверталися з питаннями житлово-комунального…
Розпочався прийом проєктів «Бюджет участі. МІСТО» 2026 року, тож якщо маєш ідею, реалізація якої зробить…
Поліцейські м. Синельникове затримали нападника, який вирішив конфлікт ножем. До поліції надійшло повідомлення про ножове…
Музей історії міста Кам’янське взяв участь у виставковому проєкті «Спочатку було Слово», який стартував у…
Леді Гага з'явиться у довгоочікуваному продовженні фільму "Диявол носить Прада". Попри шалене завантаження, співачка знайшла місце…
12 жовтня у плавальному басейні «Акваарена» в Полтаві відбулися змагання з плавання «Осінній старт». У…