Сухий спосіб засолювання передбачає мінімум інгредієнтів.
На 1 кг сала потрібно взяти:
Приготування:
1. Сало розрізати на кілька частин (вони мають поміститися в банку). У кожній зробити надрізи – у них вставити очищені шматочки часнику. Потім усі шматки сала натерти сумішшю солі та перцю.
2. Дно банки присипати сіллю, скласти шматочки сала в банку, присипати зверху рештою спецій і закрити кришкою.
3. Банку з салом слід залишити за кімнатної температури на добу, а потім поставити в холодильник – на 3-7 днів. Потім сало можна перекласти в морозилку.
Засолене таким способом сало виходить солоним у міру і дуже ароматним.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Усе своє життя він присвятив спорту та розвитку…
Станом на 1 вересня в освітніх закладах Дніпропетровської області відкрито понад 800 вакансій. За даними…
Коли за справу береться молодь Каметсталі, звична ініціатива перетворюється на справжню місію добра і тепла.…
Павлоградські правоохоронці розшукують 54-річного Володимира Шатало. 31 серпня чоловік пішов з місця мешкання та не…
Міжнародний волонтерський логістичний центр «Марлог» запрошує 6 вересня на 1-й міський ветеранський турнір з петанку…
Поліція Дніпра розшукує 3-річного Сергія Семенка. 2 вересня хлопчик вибіг з місця мешкання в Чечелівському…