Сухий спосіб засолювання передбачає мінімум інгредієнтів.
На 1 кг сала потрібно взяти:
Приготування:
1. Сало розрізати на кілька частин (вони мають поміститися в банку). У кожній зробити надрізи – у них вставити очищені шматочки часнику. Потім усі шматки сала натерти сумішшю солі та перцю.
2. Дно банки присипати сіллю, скласти шматочки сала в банку, присипати зверху рештою спецій і закрити кришкою.
3. Банку з салом слід залишити за кімнатної температури на добу, а потім поставити в холодильник – на 3-7 днів. Потім сало можна перекласти в морозилку.
Засолене таким способом сало виходить солоним у міру і дуже ароматним.
У четвер, 4 грудня, у Камʼянському стартував відкритий чемпіонат ДЮСШ №4 з художньої гімнастики “Зірки…
2 грудня, на Європейській площі в Дніпрі сталася бійка, внаслідок якої постраждав чоловік у військовій…
Аварія сталася близько 13:00 біля АЗС «Юкон». За попередньою інформацією від патрульних, автівка Mercedes їхала…
Поліцейські м. Зеленодольськ скерували обвинувальний акт до суду відносно наркозбувача. Місцевий житель уже притягувався до…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Два райони області були атаковані ворогом. На…
У Кривому Розі на Соцмісті стався інцидент, що вразив місцевих мешканців жорстокістю та байдужістю. Просто…