Сухий спосіб засолювання передбачає мінімум інгредієнтів.
На 1 кг сала потрібно взяти:
Приготування:
1. Сало розрізати на кілька частин (вони мають поміститися в банку). У кожній зробити надрізи – у них вставити очищені шматочки часнику. Потім усі шматки сала натерти сумішшю солі та перцю.
2. Дно банки присипати сіллю, скласти шматочки сала в банку, присипати зверху рештою спецій і закрити кришкою.
3. Банку з салом слід залишити за кімнатної температури на добу, а потім поставити в холодильник – на 3-7 днів. Потім сало можна перекласти в морозилку.
Засолене таким способом сало виходить солоним у міру і дуже ароматним.
Урочистості відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському відбулися урочистості з нагоди 35-річчя Наукового…
Деталі повідомив віцепрезидент Національної федерації шашок України Леонід Бройтман. Стали відомі дати та місце проведення…
У Кам’янському офісі «Зроблено в Україні» відбулася робоча зустріч з представниками громадської організації «Мартін Клуб».…
Минулого тижня Дніпропетровська область увійшла до "весільного топу" України, посівши друге місце після Києва. За…
Подробиці повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Захворюваність на COVID-19 та ГРВІ йде на…
Українські співаки MONATIK і KOLA представили спільну пісню "127" та емоційний кліп, який став частиною четвертого альбому співака. Режисером відео…