Соковита, ароматна і повністю натуральна тушонка – мрія будь-якого м’ясоїда. Страва з курки виходить більш дієтичною, ніж зі свинини, але не менш смачною та ароматною. Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як зробити шикарну тушонку з курки.
Інгредієнти:
1. У велику каструлю викладаємо вимите куряче м’ясо, заливаємо водою на 3 см і доводимо до кипіння. Воду зливаємо, м’ясо миємо, знову викладаємо в каструлю. Додаємо моркву, розрізану навпіл, цибулину, надрізану хрест-навхрест, і корінь селери. Клопотенко каже, що якщо є запаси, можна додати петрушку і пастернак. Кидаємо в каструлю лавровий лист і два види перцю.
2. Заливаємо інгредієнти водою на 3 см вище за рівень м’яса, солимо, перемішуємо і пробуємо. Доводимо до кипіння, потім вмикаємо середній вогонь і варимо сорок хвилин без кришки.
3. Коли зазначений термін мине, дістаємо м’ясо з каструлі й відокремлюємо його від кісток, шкірки та хрящів. З каструлі дістаємо моркву, цибулю та селеру.
4. М’ясо повертаємо в каструлю і варимо ще 20 хвилин на середньому вогні. Наприкінці викладаємо курку з бульйоном за допомогою ополоника в простерилізовані банки, заливаючи до верху банки бульйоном. Коли тушонка з курки охолоне, прибираємо на зберігання.
Про чергову допомогу на передову розповів мер Андрій Білоусов. "Передали нашим захисникам із 3-ї штурмової…
Поліція Павлограда встановлює місце перебування 37-річного Олександра Головченка. Чоловік розшукується за вчинення кримінального правопорушення. Прикмети:…
За порушення українського міграційного законодавства поліцейські видворять з України громадянина Республіки Азербайджан. 3 вересня працівники…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру двом посадовцям, які вимагали 2500 доларів за вступ до вишу.…
За зібраними матеріалами слідчих суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 7…
4 серпня у віці 91 року пішов із життя легендарний італійський модельєр Джорджіо Армані. Армані…