Як правильно додавати лавровий лист до супів та про яку помилку не знають господині, читайте у матеріалі Kobieta w INTERIA.PL.
Найчастіше на кожен літр бульйону використовується один лавровий листок. Для приготування супів з м’ясом можна додати трохи більше. Втім, варто пам’ятати про міру, бо велика кількість цієї спецій може перебити смак інших інгредієнтів.
У легких бульйонах він не повинен залишатися більше 15 хвилин. Інакше може виникнути гіркота, яка вплине смак. Під час приготування більш ситних страв чи других, лавровий лист варто додати на початку та вийняти за 30-40 хвилин.
Гіркота виникає, коли лавровий лист вариться занадто довго або його додають занадто багато.
Використання лаврового листя здається простим, але ця спеція легко може зіпсувати смак ваших страв.
Помилка №1
Будьте обережні, щоб не додавати занадто багато спецій до супу, бо він вийде терпким або навіть гірким.
Помилка №2
Не залишайте лавровий лист у каструлі до кінця варіння чи до доти поки суп зберігатиметься у холодильнику. Якщо ви зберігаєте страву на потім, вийміть усе листя. Навіть невелика кількість з часом надасть страві гіркого післясмаку.
Помилка №3
Не поєднуйте лаврове листя з занадто великою кількістю інших спецій, оскільки їхній смак зникне.
Напередодні відзначення 275-ї річниці Кам’янського провели урочисту церемонію вручення паспортів громадянина України. Свої документи отримали…
Військова контррозвідка Служби безпеки зірвала нову спробу рф здобути актуальні дані про оборону прифронтових регіонів…
Про це повідомила очільниці кам'янської "Батьківщини" Тамара Раскіна. "Пам'яті Олексія Яковлєва! Лави "Батьківщини" спіткала нечувана…
Ацецилі - це простий і смачний грузинський салат, який легко можна повторити у себе вдома.…
Вранці у четвер, 11 вересня, у Дніпрі на вулиці Робочій вантажний автомобіль збив літню жінку.…
Криворізькі правоохоронці затримали нападницю, яка вдарила матір ножем. Під час сварки жінка завдала 58-річній потерпілій…