Як правильно додавати лавровий лист до супів та про яку помилку не знають господині, читайте у матеріалі Kobieta w INTERIA.PL.
Найчастіше на кожен літр бульйону використовується один лавровий листок. Для приготування супів з м’ясом можна додати трохи більше. Втім, варто пам’ятати про міру, бо велика кількість цієї спецій може перебити смак інших інгредієнтів.
У легких бульйонах він не повинен залишатися більше 15 хвилин. Інакше може виникнути гіркота, яка вплине смак. Під час приготування більш ситних страв чи других, лавровий лист варто додати на початку та вийняти за 30-40 хвилин.
Гіркота виникає, коли лавровий лист вариться занадто довго або його додають занадто багато.
Використання лаврового листя здається простим, але ця спеція легко може зіпсувати смак ваших страв.
Помилка №1
Будьте обережні, щоб не додавати занадто багато спецій до супу, бо він вийде терпким або навіть гірким.
Помилка №2
Не залишайте лавровий лист у каструлі до кінця варіння чи до доти поки суп зберігатиметься у холодильнику. Якщо ви зберігаєте страву на потім, вийміть усе листя. Навіть невелика кількість з часом надасть страві гіркого післясмаку.
Помилка №3
Не поєднуйте лаврове листя з занадто великою кількістю інших спецій, оскільки їхній смак зникне.
З городянами зустрівся мер Андрій Білоусов. "З 2018 року у Кам’янському реалізуємо програму підтримки об’єднань…
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Зустрівся з головним сержантом Артемом Михайличенком, військовослужбовцем 92-ї окремої…
Інформуємо Кам’янську міську територіальну громаду, що з настанням прохолодної пори року актуальним стає питання щодо спалювання…
28 жовтня в Центральній бібліотеці м. Кам’янського відбулася інформаційна сесія для жінок «Тривога. Причини та…
Новостворена команда з баскетболу на кріслах колісних «ТитаниUA» провела перше тренування. У складі збірної ветерани,…
У Дніпрі судитимуть чоловіка, який обікрав приватний будинок. Слідчі завершили досудове розслідування стосовно підозрюваного, який…