Як правильно додавати лавровий лист до супів та про яку помилку не знають господині, читайте у матеріалі Kobieta w INTERIA.PL.
Найчастіше на кожен літр бульйону використовується один лавровий листок. Для приготування супів з м’ясом можна додати трохи більше. Втім, варто пам’ятати про міру, бо велика кількість цієї спецій може перебити смак інших інгредієнтів.
У легких бульйонах він не повинен залишатися більше 15 хвилин. Інакше може виникнути гіркота, яка вплине смак. Під час приготування більш ситних страв чи других, лавровий лист варто додати на початку та вийняти за 30-40 хвилин.
Гіркота виникає, коли лавровий лист вариться занадто довго або його додають занадто багато.
Використання лаврового листя здається простим, але ця спеція легко може зіпсувати смак ваших страв.
Помилка №1
Будьте обережні, щоб не додавати занадто багато спецій до супу, бо він вийде терпким або навіть гірким.
Помилка №2
Не залишайте лавровий лист у каструлі до кінця варіння чи до доти поки суп зберігатиметься у холодильнику. Якщо ви зберігаєте страву на потім, вийміть усе листя. Навіть невелика кількість з часом надасть страві гіркого післясмаку.
Помилка №3
Не поєднуйте лаврове листя з занадто великою кількістю інших спецій, оскільки їхній смак зникне.
12-15 грудня у Львові відбувся Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики памʼяті заслуженого тренера України Олексія…
Послідовно працюємо над збереженням пам’яті про камʼянчан, які віддали своє життя за свободу та незалежність…
25-річний мешканець Кривого Рогу вимагав гроші у знайомого, погрожуючи оприлюднити відомості щодо його особистого життя,…
На Дніпропетровщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який виростив та зберігав наркотики. 41-річний мешканець області…
Зірка комедійного серіалу "Коли ми вдома", українська акторка Альона Алимова вперше стала мамою. Радісною новиною 44-річна артистка…
В області працює програма Bloom, яка надає фінансову підтримку мікробізнесу та малому бізнесу у рамках…