Каменскому “Горводоканалу” исполнилось 86 лет с дня основания

Директор КИП КГС “Горводоканал” Александр Плахотник поздравляет сотрудников предприятия с этим праздником.

Вітаю зі святом!
28 листопада 2018 року КВП КМР “Міськводоканал” святкує 86-ї річчя зі дня заснування підприємства.
«Міськводоканал» – одне з найстаріших та значущих комунальних підприємств Кам`янського. Сьогодні кожен мешканець міста розуміє: без водоканалу неможливо життя нашого міста. Щороку, день заснування підприємства – гарна нагода згадати його історію, успіхи і досягнення, замислитися над перспективами розвитку на майбутнє. Підприємство невпинно розвивається, запроваджуються сучасні технології, реалізуються нові проекти і програми, покращуються умови праці робітників.
Плідна співпраця і постійний діалог керівництва водоканалу із міською владою Кам`янського та депутатським корпусом – основа стабільного розвитку підприємства та міста. Дружній трудовий колектив підприємства працює задля надання населенню міста якісних послуг водопостачання та водовідведення. Зроблено чимало, але це лише початок шляху оновлення підприємства, вдосконалення виробничих можливостей та позитивних, значущих змін, які відповідають вимогам часу та прагненням людей. Вдячний кожному працівнику підприємства за відповідальність та сумлінну роботу.
Бажаю колективу міськводоканалу здоров`я, миру, добробуту, благополуччя, нових звершень, та професійних здобутків! Успіхів, досягнень та перемог!

Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *