Ацецилі з курки виходить дуже ситним. Його варто сприймати як самодостатню страву, яку можна подавати на обід або вечерю.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Болгарський перець і баклажан миємо, робимо кілька проколів і запікаємо в духовці 30 хвилин за 200 градусів. Овочі мають стати м’якими. Під час приготування їх потрібно буде перевернути.
2. У цей час чистимо і нарізаємо на тонкі півкільця цибулю. До неї додаємо оцет, аджику й залишаємо на 10 хвилин, щоб промаринувалася.
3. Філе рвемо на тонкі та довгі волокна. Гострий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими кільцями. Часник також потрібно почистити і дрібно нарубати.
4. Зелень промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Горіхи рубаємо ножем.
5. Коли овочі запечуться і злегка охолонуть, очищаємо їх від шкірки. Перець потрібно нарізати соломкою, а баклажан – розібрати на тонкі волокна.
6. Тепер збираємо страву. Змішуємо всі інгредієнти, крім зерен граната. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 10-20. Перед подачею прикрашаємо гранатом.
У нашій громаді стартував новий цикл «Бюджет участі. МІСТО» 2026 року. Етап прийому громадських проєктів…
У Кривому Розі поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень знайомому Під час сварки…
27 жовтня у приміщенні бібліотеки Кам’янського фахового музичного коледжу імені Героя України Мирослава Скорика відбулася…
У Кам’янському відбувся товариський матч донорів-футболістів "Біофарма Плазма". На майданчику зустрілися люди, яких об’єднує не…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Разом із головою благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
Відомий український актор та ведучий заходів Віталій Теплюк повідомив, що його мобілізували до лав Збройних сил України.…