Ацецилі з курки виходить дуже ситним. Його варто сприймати як самодостатню страву, яку можна подавати на обід або вечерю.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Болгарський перець і баклажан миємо, робимо кілька проколів і запікаємо в духовці 30 хвилин за 200 градусів. Овочі мають стати м’якими. Під час приготування їх потрібно буде перевернути.
2. У цей час чистимо і нарізаємо на тонкі півкільця цибулю. До неї додаємо оцет, аджику й залишаємо на 10 хвилин, щоб промаринувалася.
3. Філе рвемо на тонкі та довгі волокна. Гострий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими кільцями. Часник також потрібно почистити і дрібно нарубати.
4. Зелень промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Горіхи рубаємо ножем.
5. Коли овочі запечуться і злегка охолонуть, очищаємо їх від шкірки. Перець потрібно нарізати соломкою, а баклажан – розібрати на тонкі волокна.
6. Тепер збираємо страву. Змішуємо всі інгредієнти, крім зерен граната. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 10-20. Перед подачею прикрашаємо гранатом.
У місті Покров Нікопольського району 2-річний хлопчик вистрелив собі у голову з пневматичного пістолета, який…
Focus Features представила офіційний трейлер музичної драми "Song Sung Blue", яка вийде в американський прокат 25…
14 вересня о 10:00 на площі перед ККЗ «Мир» стартує святкова програма «В нашім серці…
Напередодні відзначення 275-ї річниці Кам’янського провели урочисту церемонію вручення паспортів громадянина України. Свої документи отримали…
Військова контррозвідка Служби безпеки зірвала нову спробу рф здобути актуальні дані про оборону прифронтових регіонів…
Про це повідомила очільниці кам'янської "Батьківщини" Тамара Раскіна. "Пам'яті Олексія Яковлєва! Лави "Батьківщини" спіткала нечувана…