Ацецилі з курки виходить дуже ситним. Його варто сприймати як самодостатню страву, яку можна подавати на обід або вечерю.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Болгарський перець і баклажан миємо, робимо кілька проколів і запікаємо в духовці 30 хвилин за 200 градусів. Овочі мають стати м’якими. Під час приготування їх потрібно буде перевернути.
2. У цей час чистимо і нарізаємо на тонкі півкільця цибулю. До неї додаємо оцет, аджику й залишаємо на 10 хвилин, щоб промаринувалася.
3. Філе рвемо на тонкі та довгі волокна. Гострий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими кільцями. Часник також потрібно почистити і дрібно нарубати.
4. Зелень промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Горіхи рубаємо ножем.
5. Коли овочі запечуться і злегка охолонуть, очищаємо їх від шкірки. Перець потрібно нарізати соломкою, а баклажан – розібрати на тонкі волокна.
6. Тепер збираємо страву. Змішуємо всі інгредієнти, крім зерен граната. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 10-20. Перед подачею прикрашаємо гранатом.
Серед українських страв однією з найулюбленіших у народі вважаються вареники. Мабуть, немає українця, який їх…
Неподалік Дніпрі був знайдений унікальний археологічний артефакт – антропоморфна кам’яна стела доби енеоліту–бронзи, якій щонайменше…
Скандальна українська блогерка Юлія Верба, вона ж Юлія Вербинець, розлютила зневажливим ставленням до прапора України. Так, довкола…
Іноді живеш, користуєшся звичними речами, і навіть не підозрюєш, який багатогранний потенціал у них прихований. Як виявилося, ці рушнички з паперу,…
Поліцейські поінформували родини захисників про хід розшукових заходів, відповіли на запитання та надали юридичні консультації.…
Хоча це не є науковим методом, такі поради можуть стати цікавою відправною точкою для роздумів.…