Ми розповімо, як готується чудова маринована капуста на зиму. Заготівлю можна робити з білокачанної, фіолетової та навіть цвітної капусти – вийде по-своєму смачно.
Для маринування краще вибирати старі качани з товстим хрустким листям. До салату додаємо “секретний” інгредієнт – болгарський перець, який додасть страві приємного солодкуватого присмаку та свіжого аромату.
На дві банки об’ємом 0,5 л знадобиться:
1. Моркву потрібно натерти на крупній тертці, капусту – нашаткувати. Перець – нарізати соломкою. Змішати овочі та злегка розім’яти руками. Воду закип’ятити, всипати сіль, цукор і оцет з олією.
Регіон відвідала делегація Чеської Республіки на чолі з Урядовим Уповноваженим з питань відновлення України Томашем…
До урочистостей долучився мер Андрій Білоусов. "17 вересня в Україні вшановують мужніх і відважних людей…
Вийшов перший трейлер екшн-горора "Пиловий кролик" (Dust Bunny), головну роль в якому зіграв всесвітньовідомий данський…
У скандальній справі, за якої стежила вся Україна, винесено рішення. Після смерті єдиного сина батьки заповзялися забрати ембріони…
16 вересня на стадіоні по проспекту Конституції відбулися матчі другого туру Кубку міста з футболу…
"16 вересня передчасно пішов з життя Галагуза Олександр Володимирович. Тяжка хвороба обірвала життя педагога. Пішла…