Багатий, кремовий і з насиченим ароматом ванілі цей класичний чизкейк – рецепт перевірений і безвідмовний. Щоб він вийшов ідеально гладким, без тріщин і грудочок, обов’язково заздалегідь дістаньте всі інгредієнти і дайте їм нагрітися до кімнатної температури.
Інгредієнти:
*У класичному рецепті використовують сир маскарпоне, але його іноді замінюють сиром “Філадельфія”.
1. Змастити роз’ємну круглу форму для торта діаметром 20 см маслом і застелити дно пергаментом. Зовні обернути форму подвійним шаром фольги, щільно закриваючи дно і частково боки.
2. Подрібнене печиво змішати з розтопленим маслом і розподілити масу на дно форми, злегка утрамбувавши. Поставити форму з основою в холодильник, поки будете готувати начинку.
3. Розігріти духовку до 150°C. У мисці збити вершковий сир на низькій швидкості міксера до гладкої консистенції. Додати цукрову пудру і ванільний цукор, перемішати до однорідності. По одному вбити яйця, щоразу ретельно перемішуючи масу. Перелити готову начинку на охолоджену основу.
4. Форму поставити в деко (глибоке), налити окріп до середини форми.
5. Випікати 1 годину, потім вимкнути духовку і залишити чізкейк всередині ще на 30 хвилин. Після повністю остудити у формі, а потім прибрати в холодильник мінімум на 3 години.
Перед подачею можна прикрасити ягодами, посипати цукровою пудрою.
На Дніпропетровщині повідомлено про підозру ексбухгалтерці комунального підприємства, яка привласнила 4,8 млн грн бюджетних коштів.…
Двоє мешканців Дніпропетровської області та одного мешканця Волині затримано під час підготовки до незаконного переходу…
ДТП сталася на вулиці Шевченка. Про це передає "Відомо" з посиланням на "ХДніпро". Водійка автівки…
На Дніпропетровщині слідчі направили до суду кримінальне провадження стосовно чотирьох наркозбувачів, які організували масштабний збут…
Голлівудський актор Кіану Рівз одружився з коханою, американською художницею Александрою Грант. Принаймні, саме так стверджує інсайдер видання RadarOnline. 61-річний…
Щоб зберегти літні вітаміни надовго, можна заморозити малину. Це найпростіший і найефективніший спосіб насолоджуватися соковитими…