Багатий, кремовий і з насиченим ароматом ванілі цей класичний чизкейк – рецепт перевірений і безвідмовний. Щоб він вийшов ідеально гладким, без тріщин і грудочок, обов’язково заздалегідь дістаньте всі інгредієнти і дайте їм нагрітися до кімнатної температури.
Інгредієнти:
*У класичному рецепті використовують сир маскарпоне, але його іноді замінюють сиром “Філадельфія”.
1. Змастити роз’ємну круглу форму для торта діаметром 20 см маслом і застелити дно пергаментом. Зовні обернути форму подвійним шаром фольги, щільно закриваючи дно і частково боки.
2. Подрібнене печиво змішати з розтопленим маслом і розподілити масу на дно форми, злегка утрамбувавши. Поставити форму з основою в холодильник, поки будете готувати начинку.
3. Розігріти духовку до 150°C. У мисці збити вершковий сир на низькій швидкості міксера до гладкої консистенції. Додати цукрову пудру і ванільний цукор, перемішати до однорідності. По одному вбити яйця, щоразу ретельно перемішуючи масу. Перелити готову начинку на охолоджену основу.
4. Форму поставити в деко (глибоке), налити окріп до середини форми.
5. Випікати 1 годину, потім вимкнути духовку і залишити чізкейк всередині ще на 30 хвилин. Після повністю остудити у формі, а потім прибрати в холодильник мінімум на 3 години.
Перед подачею можна прикрасити ягодами, посипати цукровою пудрою.
Суд визнав винним 27-річного чоловіка у вчиненні умисного вбивства, хуліганства із застосуванням вибухового предмета та…
У Дніпрі після майже 29 років шлюбу розлучилося подружжя. Чоловік приревнував жінку до знайомого, однак…
У Кам’янському майже три місяці проводився турнір з футболу серед молодіжних команд. Сім команд зіграли…
У пʼятницю, 19 грудня, у комунальній установі “Кам’янський міський ветеранський простір” відбулися змагання з жиму…
У Кривому Розі поліцейські повідомили про підозру чоловікові у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень перехожому. Під…
На вулуці Метробудівській перед перехрестям із Набережною Заводською у Дніпрі позашляховик збив жінку. Про це…