Ми знайшли апетитний рецепт, який стане вашим улюбленим – кабачки в томаті на зиму. Для приготування бажано брати молоді плоди з м’якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння.
Томатний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп – вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об’ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
1. Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м’ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
2. Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами – як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
3. Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов’язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "14 грудня в бою поблизу населеного пункту Родинське…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Кам’янський театр знову здивував глядачів сміливим творчим рішенням, представивши прем’єрну виставу за культовим романом італійського…
19 грудня у Кам’янському на базі ДЮСШ №4 (директор — Олександр Кірпа) відбувся Відкритий чемпіонат міста зі стрибків…
У суботу, 20 грудня, у трамваї №15 раптово померла людина. Даний факт підтвердили журналістам ІА…
Поліція Дніпра розшукує 14-річного Герасимова Давида. 20 грудня хлопець пішов з комунального закладу в Індустріальному…