Ми знайшли апетитний рецепт, який стане вашим улюбленим – кабачки в томаті на зиму. Для приготування бажано брати молоді плоди з м’якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння.
Томатний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп – вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об’ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
1. Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м’ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
2. Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами – як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
3. Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов’язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
HBO офіційно підтвердив спін-оф "Гри престолів" під назвою "Лицар сімох королівств" та назвав рік його виходу. Як…
У Кам’янському неповнолітні зіпсували майданчик, який тільки-но відремонтували. Про це повідомляє Телеканал D1. У Кам’янському…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "14 вересня поблизу населеного пункту Варачине на Сумщині, боронячи українську…
Контррозвідка Служби безпеки нейтралізувала ще одну агентурну мережу фсб на території Донецької та Дніпропетровської областей.…
У четвер, 18 вересня, у Дніпрі сталася ДТП на перетині вулиць Передова та Вітчизняна. Там…
Днями п’ять тхеквондистів, вихованців кам’янських спортшкіл, отримали І спортивний розряд з олімпійского тхеквондо. Свій спортивний…