Ми знайшли апетитний рецепт, який стане вашим улюбленим – кабачки в томаті на зиму. Для приготування бажано брати молоді плоди з м’якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння.
Томатний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп – вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об’ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
1. Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м’ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
2. Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами – як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
3. Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов’язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 5 по 12 листопада. Музей історії міста…
Виставку Богдана Лебедєва з Мирнограда «Очі» презентували у Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка. Він — юний…
Хід робіт перевірив міський голова Андрій Білоусов. "Добігають кінця роботи з оновлення тротуарів і пішохідних…
Поліцейські Кам'янського розшукують 17 - річного Ниника Богдана. 4 листопада близько 22:00 підліток пішов з…
Американська попзірка Мадонна виходить заміж за молодшого на 37 років бойфренда, футболіста Акіма Морріса. Принаймні, саме так стверджують…
У Кам’янському на березі Дніпра, на проспекті Наддніпрянському, зареєстровано проект реконструкції комплексу будівель під водно-спортивний…