Розповідаємо, як приготувати кабачки на зиму. Це прекрасна закуска, яка здивує багатьох гостей.
1. Воду доводимо до кипіння. У цей час у стерилізовані банки розкладаємо зелень, прянощі, листя та нарізаний часник.
2. Кабачки миємо, нарізаємо на кружечки. Затрамбовуємо їх у банки, заливаємо окропом.
3. Накриваємо простерилізованими кришками і залишаємо на 10 хвилин. У цей час кип’ятимо ще одну порцію води.
4. Зливаємо рідину з кабачків і заливаємо їх знову окропом. Знову залишаємо хвилин на десять. Цього разу зливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння.
5. У банки потрібно додати сіль, цукор і оцет. Заливаємо закипілою водою і закатуємо. Збовтуємо банки, щоб сіль із цукром розчинилися. Їх потрібно залишити догори дном до охолодження.
У Театрі ім. Лесі Українки розпочався новий важливий етап — тут впроваджують сурдопереклад для вистав. Це…
У Дніпрі міська рада ухвалила рішення про заборону публічного використання культурних продуктів, створених або відтворених…
У Дніпровському ТЦК та СП 7 листопада чоловік спробував вкоротити собі віку після проходження військово-лікарської комісії, порізавши вени. У центрі комплектування…
Інспектори КП КМР "Благоустрій" провели чергову щотижневу інспекцію по місту з метою перевірки санітарного стану…
У Театрі ім. Лесі Українки готують постановку «Легенда про піаніста». Режисер-постановник заслужений артист України Олександр…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 31.10.2025 по 07.11.2025 було…