Розповідаємо, як приготувати кабачки на зиму. Це прекрасна закуска, яка здивує багатьох гостей.
1. Воду доводимо до кипіння. У цей час у стерилізовані банки розкладаємо зелень, прянощі, листя та нарізаний часник.
2. Кабачки миємо, нарізаємо на кружечки. Затрамбовуємо їх у банки, заливаємо окропом.
3. Накриваємо простерилізованими кришками і залишаємо на 10 хвилин. У цей час кип’ятимо ще одну порцію води.
4. Зливаємо рідину з кабачків і заливаємо їх знову окропом. Знову залишаємо хвилин на десять. Цього разу зливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння.
5. У банки потрібно додати сіль, цукор і оцет. Заливаємо закипілою водою і закатуємо. Збовтуємо банки, щоб сіль із цукром розчинилися. Їх потрібно залишити догори дном до охолодження.
Про святкову виставу розповів мер Андрій Білоусов. "Сьогодні на сцені театру імені Лесі Українки привітали…
Ввечері, 23 грудня, на проспекті Слобожаньскому у районі перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького у Дніпрі…
Захід відвідав мер Андрій Білоусов. "Різдвяні та Новорічні свята — це час родинного затишку та…
На різдвяно-новорічні свята "Укрзалізниця" збільшує кількість рейсів, зокрема й для мешканців Дніпропетровської області. Загалом на…
Сьогодні, 24 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного увійшло 72…
Проник до оселі та викрав чуже майно: слідчі Дніпра направили справу до суду. 35-річний неодноразово засуджений…