Розповідаємо, як приготувати кабачки на зиму. Це прекрасна закуска, яка здивує багатьох гостей.
1. Воду доводимо до кипіння. У цей час у стерилізовані банки розкладаємо зелень, прянощі, листя та нарізаний часник.
2. Кабачки миємо, нарізаємо на кружечки. Затрамбовуємо їх у банки, заливаємо окропом.
3. Накриваємо простерилізованими кришками і залишаємо на 10 хвилин. У цей час кип’ятимо ще одну порцію води.
4. Зливаємо рідину з кабачків і заливаємо їх знову окропом. Знову залишаємо хвилин на десять. Цього разу зливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння.
5. У банки потрібно додати сіль, цукор і оцет. Заливаємо закипілою водою і закатуємо. Збовтуємо банки, щоб сіль із цукром розчинилися. Їх потрібно залишити догори дном до охолодження.
19 вересня відбулася міжнародна онлайн-конференція в межах першого циклу Програми професійного розвитку академічних менеджерів. Участь…
Криворізькі поліцейські викрили 23-річну зловмисницю, яка просила 2 тисячі доларів за водійське посвідчення. Підозрювана обіцяла…
Sony презентувала перший офіційний трейлер чорної комедії "Анаконда", головні ролі в якій виконали Пол Радд…
Керівництво Дніпровського бранчу міжнародної організації Кіокушин-кан Карате-до запрошує партнерів та друзів на відкритий Кубок, який…
КП КМР "Транспорт" запрошує на постійну роботу кондукторів. Звертатися за телефоном: 068 685 98 85…
Вихованка кам'янської ДЮСШ №3, підопічна тренера Сергія Козченка, Марія Кочерженко стала переможницею Кубка SG Junior…