Із фруктами – це незвичайна, але дуже смачна версія цього десерту.
Інгредієнти:
1. З яблук знімаємо шкірку і натираємо їх на крупній тертці. Тушкуємо на сковороді з цукром до м’якості. Перекладаємо в тарілку і всипаємо пакетик желе. Усе перемішуємо і залишаємо, поки не охолоне. Суміш має стати густою.
2. Масло потрібно заздалегідь дістати. Коли воно стане м’яким, збиваємо зі згущеним молоком.
3. Переходимо до складання торта. Змащуємо коржі, чергуючи їх із кремом і фруктовою начинкою. Прикрашаємо. Залишаємо в холодильнику на дві години і тільки потім подаємо вафельний торт.
20 вересня о 08:44 до Центральної обласної диспетчерської «103» надійшов критичний виклик: на виробництві чоловіку…
Органи самоорганізації населення Кам’янського традиційно долучилися до Всесвітнього дня прибирання – «World Cleanup Day». Учасники…
Відома українська ведуча, блогерка та учасниця першого сезону шоу "Холостяк" Марина Арістова поділилася досвідом використання популярного препарату для…
У Дніпрі чоловік систематично вчиняв насильство відносно жінки. Коли вона звернулася за допомогою до поліції,…
Різке похолодання в Україні настане вже у середу, 24 вересня. Температура у більшості областей знизиться до…
На житловому масиві Інгулець у Кривому Розі поруч із палацом культури 19 вересня близько 21:00…