Із фруктами – це незвичайна, але дуже смачна версія цього десерту.
Інгредієнти:
1. З яблук знімаємо шкірку і натираємо їх на крупній тертці. Тушкуємо на сковороді з цукром до м’якості. Перекладаємо в тарілку і всипаємо пакетик желе. Усе перемішуємо і залишаємо, поки не охолоне. Суміш має стати густою.
2. Масло потрібно заздалегідь дістати. Коли воно стане м’яким, збиваємо зі згущеним молоком.
3. Переходимо до складання торта. Змащуємо коржі, чергуючи їх із кремом і фруктовою начинкою. Прикрашаємо. Залишаємо в холодильнику на дві години і тільки потім подаємо вафельний торт.
У Театрі ім. Лесі Українки розпочався новий важливий етап — тут впроваджують сурдопереклад для вистав. Це…
У Дніпрі міська рада ухвалила рішення про заборону публічного використання культурних продуктів, створених або відтворених…
У Дніпровському ТЦК та СП 7 листопада чоловік спробував вкоротити собі віку після проходження військово-лікарської комісії, порізавши вени. У центрі комплектування…
Інспектори КП КМР "Благоустрій" провели чергову щотижневу інспекцію по місту з метою перевірки санітарного стану…
У Театрі ім. Лесі Українки готують постановку «Легенда про піаніста». Режисер-постановник заслужений артист України Олександр…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 31.10.2025 по 07.11.2025 було…