Із фруктами – це незвичайна, але дуже смачна версія цього десерту.
Інгредієнти:
1. З яблук знімаємо шкірку і натираємо їх на крупній тертці. Тушкуємо на сковороді з цукром до м’якості. Перекладаємо в тарілку і всипаємо пакетик желе. Усе перемішуємо і залишаємо, поки не охолоне. Суміш має стати густою.
2. Масло потрібно заздалегідь дістати. Коли воно стане м’яким, збиваємо зі згущеним молоком.
3. Переходимо до складання торта. Змащуємо коржі, чергуючи їх із кремом і фруктовою начинкою. Прикрашаємо. Залишаємо в холодильнику на дві години і тільки потім подаємо вафельний торт.
Передсвяткова атмосфера приносить не тільки подарунки, а й несподівані доленосні зустрічі. Астрологи кажуть, що чотири…
У Кривому Розі у балці між Божедарівкою і Новоіванівкою виявили залишки жіночого тіла. Їх побачила…
Ввечері у середу, 24 грудня, у Криворізькому районі на трасі Кривий Ріг – Широке сталася…
24 грудня, о 10:29, на вулиці Левадній села Дмитрівка Миколаївської сільської територіальної громади Синельниківського району,…
Уночі 25 грудня, у двох населених пунктах Богданівської сільської територіальної громади виникли пожежі у житловому…
У Дніпрі суд виніс вирок грабіжнику. За зібраними слідчими доказами суд визнав винним 39-річного зловмисника у…