Categories: Культура

У Кам’янському відбувся Відбірковий тур хореографічного фестивалю “UKRAINIAN PREMIUM CUP-2025

20 вересня Кам’янське знову підтвердило свій статус міста, де культура живе й розвивається. У Кіноконцертному залі “МИР” відбувся Відбірковий тур Всеукраїнського хореографічного фестивалю “UKRAINIAN PREMIUM CUP-2025”.

На сцену цього дня вийшли 13 яскравих колективів із Дніпропетровської, Харківської, Кіровоградської та Полтавської областей. Танцівники вражали глядачів ніжністю сучасної хореографії, драйвом джазових постановок і щирою енергією, яка передавалася залу з перших тактів музики.

Свої таланти продемонстрували й представники Кам’янського. Місто гідно представили: школа танців ТТ та Matey team Кіноконцертного залу “МИР”, студії сучасної хореографії “Стиль життя”, Fleur, Lady jazz, LeGrand, DiStars, школа танців RuDi, Ultra Dance Studio та клуб Dance Art Studio.

Margaret

Recent Posts

Представники кам’янського університету взяли участь у міжнародній онлайн-конференції

19 вересня відбулася міжнародна онлайн-конференція в межах першого циклу Програми професійного розвитку академічних менеджерів. Участь…

20 хв. ago

На Дніпропетровщині жінка за гроші пропонувала “порішати” іспити з водіння

Криворізькі поліцейські викрили 23-річну зловмисницю, яка просила 2 тисячі доларів за водійське посвідчення. Підозрювана обіцяла…

50 хв. ago

“Анаконда” повертається на екрани: вийшов трейлер оновленого екшну з Джеком Блеком

Sony презентувала перший офіційний трейлер чорної комедії "Анаконда", головні ролі в якій виконали Пол Радд…

1 годину ago

У Кам’янському пройде Кубок з кіокушин-кан карате-до

Керівництво Дніпровського бранчу міжнародної організації Кіокушин-кан Карате-до запрошує партнерів та друзів на відкритий Кубок, який…

2 години ago

Кам’янчан запрошують на роботу

КП КМР "Транспорт" запрошує на постійну роботу кондукторів. Звертатися за телефоном: 068 685 98 85…

2 години ago

Рецепт дня: Хрусткі мариновані кабачки на зиму

Кабачки - це дуже недорогий і смачний сезонний продукт, який варто заготовити на холодну пору…

3 години ago