Зараз самий розпал сезону буряка, коли він максимально смачний і корисний. Ми підібрали цікавий та незвичайний рецепт, який здивуює ваших близьких.
Фіни заправляють такий салат буряковим соком з оцтом. Ми взяли варіант, який ближчий до нашої кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Буряк відварюємо, очищаємо та нарізаємо середніми шматочками. Відварюємо та нарізаємо кубиками картоплю.
2. Цибулю очищаємо та дрібно нарізаємо. Заливаємо її розсолом і прибираємо в сторону. Яблуко потрібно вимити, очистити від шкірки та нарізати кубиками.
3. Складаємо всі інгредієнти в піалу або салатницю, заправляємо олією і посипаємо кунжутом. Для кращого результату можна залишити салат настоюватися близько 30 хвилин.
Юна художниця з Кам’янського здобула високе визнання на міжнародній творчій арені. 1 листопада у Києві…
На Закарпатті викрили ділків, які намагалися переправити в Румунію трьох чоловіків – 54-річного жителя Кривого…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Ворог атакував Васильківську громаду, що на Синельниківщині,…
У вівторок, 11 листопада, у Дніпрі на перехресті вулиць Солончакова та Вітчизняної сталася ДТП. Тут…
Поліція Дніпра затримала 30-річного підозрюваного у пограбуванні у місті. Чоловік обрав товар та вирішив пройти…
♈ Овен Ваш звичний порив "вперед і до перемоги" сьогодні може наштовхнутися на невидиму стіну.…