Зараз самий розпал сезону буряка, коли він максимально смачний і корисний. Ми підібрали цікавий та незвичайний рецепт, який здивуює ваших близьких.
Фіни заправляють такий салат буряковим соком з оцтом. Ми взяли варіант, який ближчий до нашої кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Буряк відварюємо, очищаємо та нарізаємо середніми шматочками. Відварюємо та нарізаємо кубиками картоплю.
2. Цибулю очищаємо та дрібно нарізаємо. Заливаємо її розсолом і прибираємо в сторону. Яблуко потрібно вимити, очистити від шкірки та нарізати кубиками.
3. Складаємо всі інгредієнти в піалу або салатницю, заправляємо олією і посипаємо кунжутом. Для кращого результату можна залишити салат настоюватися близько 30 хвилин.
З метою цифрової зручності, відкритості та надійності в роботі, ефективного та прозорого залучення та розподілу…
Поліцейські Дніпра викрили кишенькового крадія. Чоловік непомітно викрав мобільний телефон у покупця торгового кіоску та…
Сьогодні в Кам’янському стартував традиційний міський туристсько-краєзнавчий зліт, присвячений Всесвітньому Дню туризму та Дню туризму…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічне явище. 26 вересня вночі та вранці…
24 вересня з нагодит Європейського тижня спорту, який щороку відзначається в Європі та за її…
Кінокомпанія Warner Bros. показала перший трейлер науково-фантастичного фільму жахів "Наречена" (The Bride), що є одним з…