Рецепт дня: Фаршировані крабові палички

Крабові палички смачні самі по собі, а якщо їх начинити, то буде шикарна закуска. Начинка може бути якою завгодно – овочі, риба або ікра, але найпопулярнішою вважається сирно-яєчна маса. Страва виходить дуже цікавою на смак, з ноткою морепродуктів.

Ми пропонуємо видозмінений рецепт, який вважається більш ситним. Для начинки можна брати будь-який вид м’яса, наприклад, шинку або копчену курку.

Інгредієнти:

  • двісті грам крабових паличок;
  • сто грам шинки;
  • сто грам сиру;
  • ложка майонезу;
  • ложка сметани;
  • пучок зелені.

Приготування:

1. Розморожені палички потрібно розім’яти пальцями по всій довжині та розгорнути. Якщо продукт погано розгортається і рветься, то можна відварити його кілька хвилин в окропі.

2. Шинку нарізати соломкою, сир натерти, зелень дрібно нарубати. Змішати всі інгредієнти зі сметаною і майонезом, злегка посолити і начинити рулетики.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *