Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Southern living.
Щоб запобігти злипанню шматочків сиру, до нього часто додають речовини, такі як целюлоза та картопляний крохмаль, які можуть витягувати вологу з сиру, впливаючи на його текстуру.
Також додають консерванти, щоб допомогти продовжити термін зберігання тертого сиру. Ці добавки можуть змінити смак і перешкоджати плавленню сиру.
Подрібнення сиру власними руками допомагає уникнути шкідливих добавок та ще й має такі переваги:
Коли ви натираєте сир самостійно, дотримуйтесь цих порад:
Натріть потрібну кількість сиру, перекладіть в герметичний контейнер або пакет на блискавці. Обов’язково вичавіть зайве повітря, щоб сир не висох і покладіть в холодильник.
Використовуйте натертий сир протягом 5-7 днів, щоб він мав найсвіжішу текстуру та смак. Для тривалішого зберігання можна заморозити натертий сир до трьох місяців. Розморозьте його в холодильнику перед використанням, враховуючи, що текстура може дещо змінитися.
Об'їзд міста з перевіркою провів міський голова Андрій Білоусов. Наша країна продовжує жити в умовах…
Кам'янський Академічний театр ім. Лесі Українки шукає у свій колектив костюмера. Чекають на людину, яка…
В Дніпрі жінка шокувала працівників Укрпошти своїми документами. Пенсіонерка прийшла оформити "єПідтримку" до одного з…
В нашій громаді відбулася дуже важлива подія — після довгих випробувань повернувся з полону наш…
Netflix анонсував вихід та опублікував трейлер турецького драматичного серіалу "Kasaba" (міжнародна назва - "The Town").…
Аварія за участю електротранспорту та автівки сталася сьогодні, 27 листопада, у Південному районі міста. Дорожню…