Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Southern living.
Щоб запобігти злипанню шматочків сиру, до нього часто додають речовини, такі як целюлоза та картопляний крохмаль, які можуть витягувати вологу з сиру, впливаючи на його текстуру.
Також додають консерванти, щоб допомогти продовжити термін зберігання тертого сиру. Ці добавки можуть змінити смак і перешкоджати плавленню сиру.
Подрібнення сиру власними руками допомагає уникнути шкідливих добавок та ще й має такі переваги:
Коли ви натираєте сир самостійно, дотримуйтесь цих порад:
Натріть потрібну кількість сиру, перекладіть в герметичний контейнер або пакет на блискавці. Обов’язково вичавіть зайве повітря, щоб сир не висох і покладіть в холодильник.
Використовуйте натертий сир протягом 5-7 днів, щоб він мав найсвіжішу текстуру та смак. Для тривалішого зберігання можна заморозити натертий сир до трьох місяців. Розморозьте його в холодильнику перед використанням, враховуючи, що текстура може дещо змінитися.
Якщо ви коли-небудь задавалися питанням, чи можна зробити млинці без борошна, то відповідь - так.…
У Дніпрі, в парку Шевченка, пройшов фестиваль, приурочений до знакової події: благодійний фонд «Їжа життя…
Американська акторка, продюсерка та режисерка Даян Кітон померла. Сумну новину повідомляє видання People із посиланням на представника артистки. Акторки…
Про це повідомляє КП КМР "Інформаційні системи". "АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» повідомляє: Задіяні екстрені відключення…
11 жовтня у Дніпрі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Маланка », проєкт «Nova nazva». Студентка Кам'янського фахового…
Життя трьох знаків Зодіаку кардинального зміниться вже з 13 жовтня. Вони зможуть відпустити страхи, довіритися…