Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Становлення української держави напряму пов`язане із органами місцевого самоврядування Відзначення цього дня підтверджується самоврядними традиціями багатьох поколінь та споконвічним прагненням українців брати участь в управлінні державою на місцевому рівні. День місцевого самоврядування – свято всієї громади міста, кожного її мешканця.
Органи місцевого самоврядування – це легітимна та по-справжньому народна влада, яка представлена міською владою та службовцями районних адміністрацій, квартальними, головами вуличних комітетів і мікрорайонів, старшими будинків. Громадяни обирають людей, яким довіряють та наділяють владними повноваженнями, бо саме вони разом із усіма мешканцями мають вирішувати життєво важливі питання всієї громади та забезпечувати наші права.
Останнім часом, завдяки плідній співпраці міської влади із представниками органів місцевого самоврядування, Кам`янське невпинно змінюється на краще, забезпечуються життєво важливі потреби міста, що надає впевненості в сьогоденні та відкриває перспективи подальшого розвитку.

В цей день ми висловлюємо вдячність всім працівникам органів місцевого самоврядування та самоорганізації за самовідданість, мудрість, толерантність та високу відповідальність в їх роботі.
Від усього серця бажаю всім вам мирного неба, міцного здоров`я, витримки та оптимізму. Нехай всілякі труднощі та життєві негаразди, завжди обминають вас стороною, а високий професіоналізм,наполегливість в прагненні допомогти людям, разом із самовідданою працею на благо територіальної громади міста і надалі сприятимуть розвитку Кам`янського, розбудові та процвітанню нашої держави!

Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *