У цьому рецепті використовуються тільки два основні інгредієнти: яйця і м’який сир. Також підготуйте соняшникову олію, щоб посмажити млинці, і блендер для збивання тіста.
Отже, вам знадобляться такі інгредієнти для тіста:
Приготування:
Із зазначеної кількості продуктів вийде приблизно десять середніх млинців.
1. Яйця та сир заздалегідь дістаньте з холодильника. Для однорідності тіста вони мають нагрітися до кімнатної температури. Якщо хочете зробити вироби пухкими, то додайте дрібку соди, а також сіль і цукор за бажанням.
2. Розбийте яйця в ємність блендера, додайте крем-сир, додайте соду, сіль. Всипте цукор і сіль залежно від того, наскільки солодкі хочете млинці. Збийте суміш, поки вона не стане повністю однорідною та гладкою. Влийте також ложку олії. Ще раз перемішайте і залиште трохи настоятися.
3. Сильно розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Щоб вироби не рвалися, потрібне гарне покриття. Вливайте по половині черпака тіста і посмажте тонкі золотисті млинці.
Фарширувати млинці без борошна можна будь-якою начинкою, як солодкою, так і солоною. Добре поєднуються вони з бананом і згущеним молоком, а з несолодких наповнювачів підійде червона риба.
Городян запрошують на ІІ Міський фестиваль духової музики “Ду-ду Fest”. Не пропустіть яскраву подію осені…
Українська співачка GROSU, вона ж Аліна Гросу, презентувала чуттєву історію про кохання, де переплітаються пристрасть і гордість. Це вже друга…
Подробиці повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "COVID-19 поступово відступає. За минулий тиждень в…
У понеділок, 13 жовтня, у Кам'янському на зупинці громадського транспорту раптово помер чоловік. Про це…
Сердечно вітаємо обдаровану вихованку Кам’янської школи мистецтв №5 Алісу Зінченку з чудовим досягненням! Вона виборола перше…
У Дніпрі, в парку Шевченка, пройшов фестиваль, приурочений до знакової події: благодійний фонд «Їжа життя…