Пораду для поліпшення смаку й аромату страви опублікував сайт Express із посиланням на експерта в кулінарії Крістіну Маніан. Щоб збагатити суп і надати йому приємного кольору, кухар радить додати куркуму. З нею бульйон набуває унікального, злегка мускусного смаку і приголомшливого золотистого відтінку. Приємний бонус – спеція дуже корисна для здоров’я.
Курячий суп із вермішеллю за цим рецептом потребує таких інгредієнтів:
1. Курку варіть близько години, поки вона не стане м’якою. Для ароматного навару можна взяти частини м’яса з кісткою та шкірою. За 25 хвилин до закінчення варіння додайте нарізану кубиком картоплю та лавровий лист.
2. Моркву наріжте півкільцями, цибулю – дрібним кубиком. Викладіть овочі на сковороду з гарячою олією. Обсмажуйте 3-4 хвилини, але перед цим додайте куркуму. Експерт пояснює, що нагрівання приправи “розпускає” її смак, і простий курячий суп перетвориться на розкішну страву. Кількість куркуми можна збільшити, якщо хочете зробити їжу гострішою.
3. Зажарку з овочами додаємо в бульйон, коли картопля буде наполовину готова. Тоді ж всипаємо вермішель. Солимо, перчимо та доводимо до ідеального смаку. Варимо ще 7-10 хвилин і дістаємо “лаврушку”. Готову страву рекомендується ненадовго залишити під кришкою, щоб настоялася.
Подавайте курячий суп із локшиною з рубаною зеленню та сухариками. Ви здивуєтеся тому, наскільки це смачно.
20 жовтня, о 07:27, під час руху на вулиці Центральній села Хутірське Дніпровського району, загорілася…
У Кривому Розі стався черговий акт вандалізму у громадському транспорті. Так, ввечері у неділю, 19…
У мережі поширили чутки про те, що кожна серія п'ятого сезону серіалу "Дивні дива" триватиме…
Зазвичай, коли пачка масла закінчується, папірець від нього автоматично летить у смітник. Виявляється, перш ніж…
Сьогодні, 20 жовтня, Науковий ліцей ім. Анатолія Лигуна відзначає славетний ювілей – 35 років з…
Деяким людям вдається зберігати позитивний настрій навіть у найскладніших ситуаціях. Астрологи виділили три знаки Зодіаку,…