Ми підібрали цікавий варіант, як замаринувати скумбрію для запікання. Риба вийде ароматною, з хрусткою скоринкою і ніжною всередині.
Цей рецепт можна вважати чи не класичним. Для нього риба нарізається на порційні шматочки, маринується і потім запікається.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У риби видаляємо голову, хвіст, плавники та хребет. Очищаємо нутрощі та ретельно вимиваємо. Філе приправляємо спеціями з обох боків і нарізаємо на порційні шматочки.
2. Із фольги формуємо човники. Викладаємо в них рибу шкіркою догори. Далі готуємо маринад для скумбрії. Змішуємо сік лимона, соєвий соус, олію та цукор до однорідності. Цукор має повністю розчинитися.
3. Поливаємо рибу цим соусом і залишаємо на 30 хвилин.
4. Духовку розігріваємо до 200 градусів і готуємо скумбрію 25 хвилин. Важливо перевіряти, щоб риба підрум’янилася, не пересушилася, а залишилася всередині ніжною і соковитою
Український співак та ведучий Володимир Дантес спричинив фурор у Мережі своїм сталевим пресом. Раніше артист…
Міжнародна мережа швидкого харчування планує відкрити свій заклад на бульварі Будівельників, 37-Е. Про це свідчать…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. 29 жовтня в бою поблизу населеного пункту Середнє…
Музей синагоги у Кам'янському розширює колекцію предметів побуту. Нещодавно культурний простір отримав старовинну цукерницю з…
Напередодні Дня працівників культури в.о.голови ОВА Владислав Гайваненко вручив звання «Заслужений артист України» трьом провідним…
Управління містобудування та архітектури міської ради повідомляє. Шановні мешканці міста! З 1 січня 2025 року…