Ми підібрали цікавий варіант, як замаринувати скумбрію для запікання. Риба вийде ароматною, з хрусткою скоринкою і ніжною всередині.
Цей рецепт можна вважати чи не класичним. Для нього риба нарізається на порційні шматочки, маринується і потім запікається.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У риби видаляємо голову, хвіст, плавники та хребет. Очищаємо нутрощі та ретельно вимиваємо. Філе приправляємо спеціями з обох боків і нарізаємо на порційні шматочки.
2. Із фольги формуємо човники. Викладаємо в них рибу шкіркою догори. Далі готуємо маринад для скумбрії. Змішуємо сік лимона, соєвий соус, олію та цукор до однорідності. Цукор має повністю розчинитися.
3. Поливаємо рибу цим соусом і залишаємо на 30 хвилин.
4. Духовку розігріваємо до 200 градусів і готуємо скумбрію 25 хвилин. Важливо перевіряти, щоб риба підрум’янилася, не пересушилася, а залишилася всередині ніжною і соковитою
Слідчі Дніпропетровщини повідомили про підозру чоловікові за умисне нанесення тілесних ушкоджень. Нападник на вулиці побив…
Популярний американський актор Кріс Еванс повертається в ролі Капітана Америки у фільмі "Месники: Судний день". Це підтвердив…
Розташування решітки в духовці прямо впливає на результат приготування. Розкриваємо секрети правильного розміщення для кожної…
В умовах збройної агресії проти України російські спецслужби активно намагаються втягнути українських підлітків у протиправну…
Фінансовий гороскоп на 2026 рік обіцяє прорив п'ятьом знакам Зодіаку. Вони нарешті зможуть поліпшити свій…
Аварія по просп. Відродження сталася у Кам'янському в неділю, 21 грудня. Відео дорожньої пригоди потрапило…