Для приготування беріть сухий сир жирністю близько 5-9%. Якщо в продукті багато сироватки, то спочатку її потрібно віджати руками.
Інгредієнти:
Також для випікання підготуйте силіконовий килимок або формочки, скляний чи чавунний посуд, або змащене маслом деко. Не варто випікати на пергаменті – такі сирники часто прилипають.
1. Духовку увімкніть розігріватися до 180°. Сир змішайте з яйцем, борошном, розпушувачем, цукром. За бажанням додайте курагу або родзинки. Із маси виліпіть кульки та приплюсніть. Обваляйте в борошні та викладіть у форму для випічки.
2. Випікайте вироби 10-20 хвилин, потім переверніть і печіть ще 10 хвилин. Щоб вийшли особливо ніжні та пишні сирники в духовці, рекомендується перетерти сир через сито, а під час випічки поставити під форму деко з водою.
Українська співачка Аліна Гросу неочікувано стала рокеркою та здивувала кардинально новим стилем. Виконавиця представила сингл "Впусти мене…
8–9 листопада у Кам’янському на базі КЗ ДЮСШ №4 пройшов насичений дводенний семінар для суддів…
Вранці у понеділок, 10 листопада, у Дніпра на вулиці Космічній легковий автомобіль Opel залетів на…
8 листопада у Кіноконцертному залі «Мир» Кам’янського відбувся справжній вибух енергії, драйву й творчості —…
Кав’ярня Fresh Coffee на 95-му кварталі у Кривому Розі запровадила для дітей незвичну “валюту” —…
З 10 по 16 листопада жовтня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних…