Для приготування беріть сухий сир жирністю близько 5-9%. Якщо в продукті багато сироватки, то спочатку її потрібно віджати руками.
Інгредієнти:
Також для випікання підготуйте силіконовий килимок або формочки, скляний чи чавунний посуд, або змащене маслом деко. Не варто випікати на пергаменті – такі сирники часто прилипають.
1. Духовку увімкніть розігріватися до 180°. Сир змішайте з яйцем, борошном, розпушувачем, цукром. За бажанням додайте курагу або родзинки. Із маси виліпіть кульки та приплюсніть. Обваляйте в борошні та викладіть у форму для випічки.
2. Випікайте вироби 10-20 хвилин, потім переверніть і печіть ще 10 хвилин. Щоб вийшли особливо ніжні та пишні сирники в духовці, рекомендується перетерти сир через сито, а під час випічки поставити під форму деко з водою.
На фестивалі побував мер Андрій Білоусов. "Різдвяний вертеп, колядки, щедрівки та традиційні віншування — у…
У Шевченківському районі чоловік проник до салону припаркованого транспортного засобу та умисно підпалив його, після…
На це питання дав відповідь Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Наприкінці року зазвичай підбивають…
У Дніпрі біля ТРК помітили автомобіль BMW, прикрашений гірляндами. Фотографію "святкової" машини поширили міські Telegram-канали,…
Ввечері 25 грудня у Центрально-Міському районі Кривого Рогу в одному з приватних будинків знайшли бездиханне…
Напередодні різдвяних та новорічних свят Група Метінвест подарувала ветеранам Каметсталі та їхнім родинам теплий вечір…