Своїм рецептом випічки поділилася в TikTok кулінарна блогерка cook_julija_simonchuk. За словами кулінарки, начинка може бути якою завгодно – м’ясо, риба, сир, овочі або навіть щось солодке. У відео показано заливний пиріг із капустою.
Інгредієнти для начинки знадобляться такі:
Продукти для тіста:
Приготування:
1. Для начинки дрібно нарізаємо цибулю та натираємо моркву. На гарячій пательні з олією обсмажуємо овочі до золотистого кольору (близько 5 хвилин). Дрібно шаткуємо капусту, додаємо в сковороду. Солимо, перчимо і тушкуємо майже до готовності (близько 20 хвилин) на невеликому вогні.
2. Для тіста змішуємо у великій мисці всі інгредієнти: кефір, яйця, сіль, олію. Щоб заливний пиріг на кефірі був пухким, не забудьте додати соду. Всипаємо борошно і збиваємо вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
3. Увімкніть розігріватися духовку до 180°. Форму для випічки накрийте пергаментом. Вилийте половину тіста. На нього розподіліть капустяну начинку. Потім долийте решту тіста і посипте кунжутом.
4. Випікайте заливний пиріг на кефірі з капустою близько 30 хвилин. Готовність можна перевірити за золотистою скоринкою і сухою зубочисткою. Якщо берете для начинки м’ясо або рибу, то їх потрібно додавати вже в готовому вигляді.
Українська реперка alyona alyona зізналась, що потрапила в ДТП. Невтішними новинами виконавиця поділилась у своєму Instagram. Артистка…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 12 по 19 листопада. Музей історії міста…
У Павлограді суд визнав винною мешканку міста Тернівки, яка жорстоко позбавила життя 69-річну жінку. За…
Поліцейські м. Синельникове викрили наркозбувача. Правоохоронці викрили 42-річного місцевого мешканця, який займався незаконним збутом психотропної…
ТОВ «Біофарма Плазма» спільно з управлінням молоді та спорту Кам’янської міської ради та громадською організацією…
Зірковий успіх для Кам’янського: юні художниці Школи ім. Роберта Лісовського продемонстрували найвищий рівень майстерності на…