Існує багато різних способів, як приготувати яблучний пиріг. У багатьох країнах світу є свої рецепти цієї випічки. Ми підібрали цікавий французький рецепт. Готуючи за ним, у вас вийде відмінна солодка випічка.
Готується цей яблучний пиріг на молоці. Фрукти можна брати будь-які, які вам подобаються.
Для випічки треба взяти:
1. У мисці збиваємо яйця із сіллю, цукром і ваніллю до світлої маси. Розтоплене вершкове масло і молоко кімнатної температури вливаємо в тісто і змішуємо.
2. Просіваємо в миску борошно та розпушувач. Добре збийте тісто, щоб не було грудочок. Воно буде досить рідке.
3. Духовку розігріваємо до 180 градусів. У цей час чистимо від шкірки яблука і нарізаємо їх тонкими слайсами. Чим тонше вийде, тим – краще. Полийте фрукти лимонним соком.
4. Пересипаємо яблука в тісто і добре перемішуємо.
5. Форму вистилаємо пергаментом і змащуємо. Переміщаємо тісто з яблуками туди і випікаємо близько 50 хвилин.
6. Пиріг охолоджуємо у формі, а потім прибираємо на кілька годин у холодильник. Потім можна діставати, нарізати на порційні шматочки і прикрасити перед подачею.
За доказами слідчих обвинувальний вирок суду отримав 44-річний містянин. Суд призначив покарання чоловіку, який, погрожуючи…
Про проведення робіт повідомив депутат Кам’янської міської ради по територіальному округу №9 Віталій Чернявський. "Шановні…
14–15 листопада відбувся ІІ тур відкритого чемпіонату області з гандболу серед дівчат 2012 року народження.…
Творчі колективи Кам'янського фахового музичного коледжу імені Героя України Мирослава Скорика вирушили в подорож до…
Український співак Степан Гіга переніс екстрену операцію на тлі серйозної хвороби. Народний артист України скасував найближчі свої концерти…
Килим накопичує пил, бактерії та алергени, навіть при регулярному прибиранні. Варто замінювати його кожні певну…