Вітаю зі Святом!

Прийміть найщиріші вітання із нагоди Дня Святого Миколая – одного зі світлих та прекрасних свят українського народу. Святий Миколай Чудотворець прославився своєю сердечністю, великою добротою та готовністю допомогти кожному нужденному. Цього дня діти, прокидаючись вранці, чекають на подарунок під подушкою, а ми, дорослі, розділяємо з ними радісні, зворушливі почуття, повертаємося спогадами в прекрасну пору дитинства.
В День Святого Миколая наші серця наповнюється бажанням творити добро, передчуттям маленького дива, яке неодмінно трапляється в житті кожної людини та приносить бажані зміни до яких вона прагне.
Від всієї душі вітаю сім`ї мешканців Кам`янського з цим новорічним святом! Нехай День Святого Миколая разом із нашими добрими вчинками і щиросердечністю, шанобливим ставленням один до одного, щирою радістю та теплим затишком родинного кола, подарує мир та благополуччя Україні, відчуття щасливих подій та позитивних перетворень в долях її громадян, не обійде нікого своєю добротою, допомогою та супроводжуватиме успіхами та вдачею впродовж усього наступаючого року!
Бажаю доброго здоров’я, приємних сюрпризів, чарівних чудес і оптимізму душі, незабутньої урочисто-святкової атмосфери найулюбленіших новорічних свят, люблячої родини і справжнього щастя!

Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *