Пікантна закуска, яка точно сподобається всім українцям – готується дуже просто, а задоволення отримаєте колосальне.
Інгредієнти:
1. Свіжу цвітну капусту потрібно розібрати на суцвіття, промити під проточною водою.
2. Моркву почистити, натерти на тертці або нарізати тонкою соломкою, так само точно вчинити з перцем. Подрібнити часник, а петрушку нашаткувати.
3. У невеликій каструлі закип’ятити півтора літра води, опустити туди капусту, дочекатися, доки рідина знову закипить, і проварити її 5 хвилин, потім відкинути на сито й остудити.
4. В окремій мисці зробити маринад, змішати літр холодної перевареної води, олію, оцет, сіль, цукор, перець, часник, ретельно перемішати до розчинення.
5. У пластикову миску викласти остиглу капусту, моркву, перець і петрушку, залити маринадом, перемішати. Миску накрити харчовою плівкою і поставити ємність у холодильник на ніч, щоб овочі замаринувалися. До ранку у вас буде готова маринована цвітна капуста – рецепт, як бачите, елементарний, але закуска виходить дуже смачною.
На території Кам'янської громади триває щорічна акція «16 днів проти насильства», яка об’єднує мешканців навколо…
У Дніпрі знову помітили неповнолітніх зачеперів – любителів небезпечним способом покататися на громадському транспорті. Віжео…
Центр соціальної підтримки ветеранів війни м. Кам'янське запрошує родини з дітьми віком 5-12 років з…
Подробиці Андрій Білоусов розповів у своєму телеграм-каналі. "У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова відбувся…
Розпорядження про звільнення голови Кам’янської районної державної адміністрації Олега Гапіча підписав Президент України Володимир Зеленський.…
Український гурт «АНТИТІЛА» презентував нову пісню «Відколи» та чуттєву відеороботу, створену на основі уповільнених метафоричних сцен. Композиція…