Ми розібралися, як приготувати гарбузовий чізкейк. Колишній кухар і кулінарний експерт Тейлор Енн Спенсер поділилася з виданням Delish своїм перевіреним рецептом цього пирога.
Готується гарбузовий чізкейк у духовці.
Для нього потрібно взяти:
Приготування:
За словами кухаря, гарбузовий чізкейк готується швидко, але довго випікається і остигає. Після приготування його потрібно кілька годин потримати в холодильнику. Якщо ви вирішили вибрати цей десерт, щоб пригостити гостей, то варто приступати до випікання напередодні візиту.
1. Встановлюємо решітку в центр духовки і розігріваємо її на 175 градусів. Форму для випічки діаметром 23 сантиметри змащуємо маслом.
2. Для початку зробимо основу. Печиво, цукор і сіль перебиваємо в блендері. Змішуємо крихту з вершковим маслом. Викладаємо цю суміш у форму, щоб утворилося дно та бортики. Зручно утрамбовувати ложкою або склянкою.
3. Випікаємо близько 10 хвилин і відкладаємо остигати. Переходимо до начинки для пирога.
4. Перемішуємо цукор зі спеціями. Додаємо вершковий сир і збиваємо міксером кілька хвилин до отримання м’якої кремоподібної маси. Продовжуємо збивати, додаючи по одному яйця, а потім – гарбузове пюре.
5. Велику каструлю наповнюємо водою і доводимо до кипіння. Форму для випічки з основою викладаємо на великий аркуш фольги і приминаємо краї так, щоб зробити ємність водонепроникною.
6. Переливаємо гарбузову начинку в основу. Підготуйте велику посудину для випічки і помістіть у неї форму з десертом, обгорнуту у фольгу. Окріп вливаємо в першу ємність так, щоб вода доходила приблизно до середини форми з чізкейком.
7. Обережно переміщаємо все в духовку і готуємо близько 85-105 хвилин. Краї мають повністю застигнути, а серединка – залишитися такою, що злегка тремтить під час руху.
8. Чізкейк залишаємо остигати у формі близько години. Потім виймаємо з форми, охолоджуємо до кімнатної температури і ставимо в холодильник мінімум на чотири години, а краще – на ніч. Перед подачею прикрашаємо збитими вершками.
У неділю, 7 грудня, на базі СК “Прометей” пройшов Кубок міста з футзалу серед дитячих…
Днями біля Капулівської затоки Нікопольського району державні інспектори рибоохоронного патруля проводили плановий рейд спільно з…
Автор хітів «Танцюй зі мною повільно» та «Ау Ау» ADAM, справжнє ім’я якого Михайло Клименко, помер на тлі важкої недуги. Сумну…
Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "23 січня в бою поблизу населеного пункту Янтарне на…
Щоб під час запікання їжа не прилипала до алюмінієвої фольги, варто знати про простий лайфхак.…
6 грудня в Кам’янському у Кіноконцертному залі «МИР» відбулося дійство, яке одразу привернуло увагу містян…