Рецепт дня: Закуска з лаваша з копченою куркою і морквою по-корейськи

Якщо чекаєте гостей, але не хочете годинами стирчати на кухні, то подайте закуски з лаваша на святковий стіл. Вони дуже просто готуються, не вимагають термічної обробки і мають гарний вигляд у розрізі. А головний їхній плюс у тому, що ви можете зробити начинку з будь-яких продуктів, котрі є в холодильнику.

Сьогодні пропонуємо приготувати закуску з лаваша з копченою куркою та морквою по-корейськи. Страва виходить ситною, високобілковою і соковитою. Її навіть можна подавати на друге.

Список інгредієнтів:

  • 2 листи лаваша;
  • 250 грамів копченого курячого філе;
  • 100 грамів сиру;
  • 100 грамів салатного листя;
  • 80 грамів моркви по-корейськи.
Приготування:

1. Листя салату ретельно промийте. Сир натріть, а м’ясо наріжте соломкою. Кожен пласт лаваша змастіть майонезом з одного боку.

2. Потім викладіть продукти так: спочатку посипте перший лист лаваша куркою, а на лівий край викладіть сир.

3. Потім накрийте другим лавашем зверху, на нього викладіть салат і моркву з лівого краю. Загорніть у тугий рулет.

Подавайте закуски з лаваша нарізаними на тонкі кільця.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *