Якщо чекаєте гостей, але не хочете годинами стирчати на кухні, то подайте закуски з лаваша на святковий стіл. Вони дуже просто готуються, не вимагають термічної обробки і мають гарний вигляд у розрізі. А головний їхній плюс у тому, що ви можете зробити начинку з будь-яких продуктів, котрі є в холодильнику.
Сьогодні пропонуємо приготувати закуску з лаваша з копченою куркою та морквою по-корейськи. Страва виходить ситною, високобілковою і соковитою. Її навіть можна подавати на друге.
Список інгредієнтів:
- 2 листи лаваша;
- 250 грамів копченого курячого філе;
- 100 грамів сиру;
- 100 грамів салатного листя;
- 80 грамів моркви по-корейськи.
1. Листя салату ретельно промийте. Сир натріть, а м’ясо наріжте соломкою. Кожен пласт лаваша змастіть майонезом з одного боку.
2. Потім викладіть продукти так: спочатку посипте перший лист лаваша куркою, а на лівий край викладіть сир.
3. Потім накрийте другим лавашем зверху, на нього викладіть салат і моркву з лівого краю. Загорніть у тугий рулет.
Подавайте закуски з лаваша нарізаними на тонкі кільця.