Страва сподобається тим, хто любить десерти нашвидкуруч. Достатньо лише відміряти правильну кількість продуктів, змішати і поставити в духовку.
Інгредієнти:
Духовку одразу ввімкніть розігріватися до 180°.
Приготування:
1. Кефір краще залишити на столі на ніч або на добу, щоб він трохи підкис. Змішати з манкою і відкласти на 20 хвилин для набухання крупи. Вмішати яйце, сіль і цукор, ретельно перемішати.
2. Борошно просіяти через дрібне сито, щоб манник був повітряним. Вмішати в решту маси і замісити, поки тісто не стане однорідним. В останню чергу додати соду.
3. Вилийте суміш у форму для пирога, змащену маслом або вистелену пергаментом. Готуйте близько 30-40 хвилин, періодично перевіряючи готовність десерту зубочисткою. Готовий манник на кефірі остудити і посипати пудрою.
Це найпростіший базовий рецепт. Якщо хочете зробити пиріг солодкий і з начинкою, можна розрізати його і змастити варенням, згущеним молоком або будь-яким іншим кремом на ваш смак. Також у саме тісто за бажанням додають фрукти або ягоди перед випіканням.
Netflix представив перший тизер-постер фільму "Безсмертна людина", який стане продовженням культового кримінального серіалу "Гострі картузи".…
Найближчими днями в Україні прогнозується різке похолодання. Синоптик Віталій Постригань попередив про арктичне вторгнення у суботу,…
У Дніпрі на житловому масиві Північний учора сталася серйозна ДТП, у якій постраждав один із…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "6 травня в бою поблизу населеного пункту Нова…
З 5 по 9 грудня у смт Воловець (Закарпаття) проходив Кубок України з пара-армрестлінгу серед…
На 173 кварталі у Кривому Розі ввечері 10 грудня вантажний автомобіль однієї з відомих мереж…