Ще один плюс панкейків у тому, що рецепт можна змінювати на свій смак. Якщо додати в тісто какао, мак або банани, виходить прекрасний десерт. Але вироби також можна готувати без цукру і подавати з беконом, шинкою або лососем.
Щоб тісто було пишним і не опало після смаження, стежте за свіжістю інгредієнтів.
Список продуктів:
Приготування:
1. Збийте яйця з молоком, цукром і ваніллю до однорідності. Всипте просіяне з розпушувачем борошно. Ретельно перемішайте тісто, щоб не було грудок.
2. Розігрійте антипригарну пательню без олії і на гарячу поверхню вилийте по 2-3 ложки тіста.
3. Смажте панкейки на молоці на середньому вогні, поки на поверхні не з’явиться багато дрібних бульбашок повітря. Потім переверніть на інший бік і готуйте ще 2-3 хвилини.
4. Подавайте з фруктами, згущеним молоком, медом або нутеллою.
Якщо хочете зробити вироби ще пишнішими, то розділіть жовтки та білки. Приготуйте тісто на жовтках, а білки збийте в пишну піну і додайте в самому кінці перед смаженням.
Популярна співачка Анна Трінчер, на яку нещодавно під час концерту спробували напасти, випустила нову композицію та відвертий кліп до неї.…
У Кам’янському компанія молодиків побила та пограбувала чоловіка, який п’яний сидів на лавочці. При цьому…
9–11 грудня у місті Хмельницький пройшов всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок Новатора 2025», присвячений пам’яті…
У ніч проти 11 грудня у Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра невідомі зловмисники здійснили спробу зламати та…
До Кам'янського завітав Тім Шрамм – заступник окружного голови партії AfD міста-побратима Вупперталь (Німеччина), який…
Український співак Віталій Козловський переспівав свій хіт 18-річної давності і зачарував новим звучанням. Цьогоріч розпочався новий творчий…