Ми підібрали простий рецепт для атмосфери справжнього свята – легкий, соковитий та незвичайний.
Несподіване, але гармонійне поєднання солодкого винограду і ніжного курячого м’яса. Після запікання виноград стає карамельним – разом зі свіжою зеленню і заправкою вони роблять страву насиченою і при цьому легкою.
Вам знадобляться:
Для заправки:
Курку запекти або обсмажити й тонко нарізати. Виноград також запекти протягом 10 хвилин за 180°С – він стане солодшим і м’якшим. Змішати салат, курку, виноград, посипати горіхами і полити заправкою.
Про епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині доповів голова обласної ради Микола Лукашук. "Щодо епідемічної ситуації в…
Команда української співачки Аліна Гросу вперше прокоментувала чутки, що вона вагітна первістком. Такі плітки виникли не на порожньому місці.…
13 грудня у Дніпрі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «GRANI», у якому взяли участь юні музиканти з…
З 6 по 12 грудня в місті Тиргу-Муреш (Румунія) відбувся міжнародний тенісний турнір INTARO Junior…
По Україні запроваджують новий підхід до оголошення повітряних тривог – порайонне оповіщення. Система пройшла тестування…
Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 березня в бою поблизу населеного пункту Мала Локня…