Будь-яка українська господиня зможе приготувати банановий хліб – американський рецепт дуже простий, видання Express, наприклад, пише, що його навіть можна зробити з перестиглих фруктів. Тобто якщо ви збиралися їх викидати, не потрібно – спробуйте використати для випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Спочатку вам потрібно розігріти духовку до 180 градусів, і тільки потім приступити до приготування десерту.
2. У глибоку миску всипати цукор, додати розм’якшене вершкове масло і збити віночком або міксером до утворення пишної густої й однорідної маси.
3. Вбити яйця, збити ще раз, з’єднуючи інгредієнти між собою. Додати борошно, розпушувач, викласти банан, розім’яти виделкою в пюре, а потім ложкою перемішати тісто, що вийшло.
4. Вилити масу у форму для запікання, застелену пергаментом, і поставити в духовку на 35-40 хвилин. Після закінчення цього часу перевірити банановий хліб шпажкою або зубочисткою, і якщо він усередині не пропікся – відправити назад у духовку.
Важливо орієнтуватися за своєю побутовою технікою, оскільки її потужність і можливості у кожної господині можуть відрізнятися. Коли десерт буде готовий, його потрібно залишити прямо у формі на 10 хвилин, потім дістати з неї і розмістити на решітці, і коли випічка стане кімнатної температури, її можна буде подати до столу.
Послідовно працюємо над збереженням пам’яті про камʼянчан, які віддали своє життя за свободу та незалежність…
25-річний мешканець Кривого Рогу вимагав гроші у знайомого, погрожуючи оприлюднити відомості щодо його особистого життя,…
На Дніпропетровщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який виростив та зберігав наркотики. 41-річний мешканець області…
Зірка комедійного серіалу "Коли ми вдома", українська акторка Альона Алимова вперше стала мамою. Радісною новиною 44-річна артистка…
В області працює програма Bloom, яка надає фінансову підтримку мікробізнесу та малому бізнесу у рамках…
15 грудня у Музеї історії міста Кам'янське панувала особлива атмосфера — тут відзначали талановиту молодь,…