Цей рецепт використовує звичні нам продукти, але міняє класичні шари місцями. Для прискорення процесу готування можна взяти вже готові варені овочі.
Інгредієнти:
1. Насамперед потрібно заздалегідь замаринувати цибулю. Овоч дрібно нарізаємо і викладаємо в глибокий посуд. Додаємо чайну ложку солі, столову цукру, оцет і трохи води. Усе змішуємо і залишаємо маринуватися, поки готуються інші інгредієнти. Перед додаванням у салат злийте рідину.
2. Картоплю, моркву, буряк і яйця відварити до готовності та остудити. Кожен інгредієнт натерти на крупній тертці. Рибу почистити від шкіри та кісток, нарізати дрібними кубиками.
3. Шуба з лососем збирається шарами в порційних піалах або на великій мисці. Щоб страва мала естетичний вигляд, можна використовувати кулінарне кільце. Викладіть продукти у такому порядку: буряк – морква – картопля – маринована цибуля – яйця – риба. Усі шари, крім останнього, змажте майонезом. Поставте в холодильник і дайте просочитися хоча б 2-3 години.
Перед подачею прикрасьте страву зеленню або посипте ікрою.
Українська співачка Оля Полякова не залишила прихильників без приємних сюрпризів до Нового року. Виконавиця випустила запальну пісню,…
Минулими вихідними у Кам’янському на стадіоні "Надія" відбувся Суперкубок з футболу між молодіжними командами "Юнік"-"Олімпік".…
На вулиці Професора Герасюти (колишня Каверіна) у Дніпрі від рук крадіїв постраждав черговий припаркований легковий…
Біля села Карнаухівка на річці Коноплянка у Дніпропетровській області чоловік рибалив з берега вудкою з…
Пісня "Франсуа", яка стала справжнім хітом української сцени ще У 1996 році, повернулася в оновленому…
Напередодні Нового року кожен із нас підсвідомо сподівається на зміни на краще, особливо у фінансовому…