Шикарний варіант маринаду – з використанням гірчиці в насінні. Незважаючи на те, що скумбрія сама по собі жирна, всі інгредієнти тільки покращують смак і не “обтяжують” страву.
Інгредієнти:
1. Скумбрія, маринована в розсолі, готується дуже просто – спершу потрібно прибрати голову риби, дістати тельбухи і промити тушку під проточною водою. Потім нарізати її порційними шматочками і викласти в ємність.
2. Після цього приступити до приготування маринаду. В окремій мисці з’єднати сіль, цукор, два види перців, коріандр, гірчицю, лавровий лист.
3. Заправити спеції теплою соняшниковою олією, злегка підігрітою на плиті або в мікрохвильовці, додати лимонний сік. Залити маринадом шматочки скумбрії, перемішати.
4. Очистити ріпчасту цибулю, нарізати півкільцями, пом’яти рукою, щоб овоч став м’якшим і пустив сік.
5. Викласти в скляну банку рибу, чергуючи з цибулею, залити все розсолом. Закрити кришкою і прибрати в холодильник на добу.
Старша донька співачки родом з Кам'янського Віри Брежнєвої топлес посвітила стрункою фігурою. Пікантне фото 24-річна Соня Кіперман опублікувала…
Команда Центру молодіжних ініціатив Кам'янського долучилася до Форуму партнерів імені Гуго Гроція, що відбувся у…
Ввечері, 24 грудня, на вулиці Женевській в районі 173 кварталу у Кривому Розі зіштовхнулися "Лада"…
2025 рік добігає кінця, і кожна родина вже готується до святкування Нового року. Потрібно продумати…
24 грудня на базі ДЮСШ №1 стартував чемпіонат міста Кам’янське з боксу. На спортивному майданчику…
Вийшов український трейлер детективної комедії "Вівці-детективи" (Sheep Detectives), головну роль в якій виконав зірка "Людей Ікс" Г'ю…