Проблема сплати боргів і обов’язкових платежів “Міськводоканалом” перед ДТЕК та “Аульский водовід” не існує

АТ «ДТЕК «Дніпровські електромережі» своїм «Попередженням про припинення електропостачання» №3749/357136752/2018 від 28 грудня 2018 року повідомило про припинення постачання електроенергії КП ДОР «Аульський водовід» за несплату рахунків в повному обсязі за спожиту електроенергію.

В свою чергу, попереджаємо Вас, що в зазначений термін, а саме: 16 січня 2019 року можливе припинення подачі електроенергії, що призведе до припинення водопостачання всіх абонентів КП ДОР «Аульський водовід».
На сьогоднішній день, КПП КГС «Міськводоканал» виконує всі договірні умови і повністю дотримується графіків розрахунків за покупну воду перед КП ДОР “Аульський водовід” та АТ «ДТЕК «Дніпровські електромережі».
Нагадуємо, що через сплату населенням не в повному обсязі наданих послуг, підприємство не має можливості розрахуватися із постачальником питної води – КП ДОР «Аульській водовід» та постачальником електроенергії АТ «ДТЕК «Дніпровські електромережі», тому існує постійна загроза відключення міста від питного водопостачання та електричної енергії об`єктів господарювання «Міськводоканалу».
Для запобігання несприятливої ситуації та з метою забезпечення нормального функціонування системи водопостачання та водовідведення, адміністрація КВП КМР «Міськводоканал», закликає мешканців міста негайно сплатити рахунки за надані послуги!
Не ставте під загрозу стабільну роботу «Міськводоканалу», надання послуг водопостачання та водовідведення населенню міста. Безперебійне водопостачання та водовідведення залежить тільки від вас!
Дякуємо всім споживачам, які своєчасно сплачують платежі за отримані послуги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *