Реалії Кам’янського: час діяти

Провінційне Кам’янське – місто подвійних стандартів та нереалізованих амбіцій, де панують зухвалі чиновницькі клани та ображені на Всесвіт безробітні. Не столиця, проте, і тут громада живе своїми надуманими стереотипами та не гласними законами.
Буквально з минулої осені, чи то в зв’язку з загостренням депресивних настроїв, чи то під впливом майбутніх передвиборчих перегонів, місто охопила хвиля невдоволення громадських організацій та зарозумілих активістів сумнівної репутації. Нескінченні скарги з висмоктаних з пальця проблем, провокації, маніпулювання в соціальних мережах сумнівними фактами та розведення пліток, відео-та-аудіозаписи, скріни переписок, жахливі світлини та бруд, бруд, бруд… Найцікавіше, що ті, хто відповідає за об’єктивність висвітлення інформації та має всі необхідні інструменти впливу для регулювання загальної ситуації – мовчать, або замовчують, не виносять бруд з дому, а може виступають в якості головних спонсорів та тих, хто надихає на сумнівну боротьбу зі здоровим глуздом.
Подібні спалахи активності для певних представників загалу є нормою, тривають десятиріччями та варіюються в залежності від попиту зацікавлених осіб, що намагаються формувати громадську думку відносно тих, чи інших подій.
Щоб бути генератором випадкових ідей та пліток, достатньо бути лояльним та поступливим в обранні спонсорів, мати досвід участі у корупційних схемах (масштаби не враховуються, головне, щоб «продати себе дорожче»), володіння комп’ютером на рівні користувача, освіта бажано – педагогічна, володіння примітивними зворотами, мовою ненормативної лексики та навичок нахабного приниження особистості.
Чудовими представниками тих самих безробітних, педагогів вишу в минулому, які з позором були відсторонені від основної діяльності за корупцію, наразі є Надія Тихонцова (таких людей називають «міська божевільна»), голова так званої громадської організації «Права людини понад усе» (на фото 1); Олег Чорний, відомий в місті під псевдонімом «Leonid Brezhgneff» (на фото 2) та його друга половина Ольга, що криється за аккаунтом в соціальній мережі fb як набір цифр «0966826177» (на фото 3). Подейкують, що всi вони буди звiльненi з ДДТУ за хабарі. Окрім відкритих кримінальних справ, бійок, організацій мітингів-скандалів, кліпів з використаннями ненормативної лексики, недолугих виправдань та постійних абсурдних нагод прикувати увагу мешканців до своєї «діяльності – бездіяльності» під прикриттям громадськості, ці люди ні на що неспроможні. Це вже настільки обридло і вимагає невідкладного вирішення ситуації, адже Кам’янське має право жити нормальним життям та втілювати позитивні зміни. На жаль, у цих «псевдоактивістів» є послідовники у місті. Стає цілком зрозумілим те, що псевдобезробітні заробляють таким чином собі на життя, отруюючи його іншим, а на рахунку добрих справ, ті що йдуть на користь того самого суспільства, лишається той самий беззаперечний «нуль». То ж за що і за кого борімось, пані та панове?
Надія Тихонцова, Олег Чорний, Ольга Чорна терміново потребують роботу! Звертаємось до усіх небайдужих до долі свого міста роботодавців: допоможіть знайти людям роботу, де вони зможуть не тільки теревенити, а й показати справжні результати своєї діяльності. Адже, тільки той має моральне право давати оцінку чий би то не було діяльності, хто сам діє .
Місто полонила дурна слава новосних стрічок – смерті дітей, страшні аварії та нескінченні нещасні випадки… Невже ті самі містяни, в мізки яких намагаються втрутитись проплачені, не реалізовані, а іноді і психічно хворі, сусіди, не можуть об’єднатись та відстояти своє право на власну думку, щоб дати адекватну оцінку всьому, що відбувається в місті та, нарешті, дати спокій всім тим, хто просто працює та живе своїм життям? Забагато… Набридло… Час діяти.
Юрій Андропоff.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *