Вітаю зі святом Стрітення!

15 лютого з давніх часів у День Стрітення Господнього – наші предки оспівували та чекали на весну, раділи відродженню природи. Разом із першими променями лютневого сонця, природа сповіщає про прихід теплих днів. Стрітення разом із Масницею символізують зустріч холодів і тепла, даруючи нам час радісного, приємного спілкування із рідними та друзями.
Після довгої зими, люди радіють приходу теплих днів: коли зі звуками капелі розтає із бурульками сніг, світлішає день та з`являються сонячні зайчики. Разом із прийдешньою весною, наш народ пов`язує зміни на краще в житті країни, втіленню найкращих прагнень та задумів, здійснення мрій.

Від всієї душі вітаю мешканців Кам`янського з цим чудовим святом. Нехай Стрітення принесе вашим сім`ям здоров`я та благополуччя, радості та гарних новин, веселих зустрічей в теплому родинному колі та смачних млинів. Впевнений, що весняне тепло, яке невдовзі прийде на нашу землю, сприятиме відродженню найкращих людських чеснот: добра, порозуміння, любові, взаємодопомоги та гідного ставлення один до одного!
Нехай Стрітення Господнє стане добрим символом миру, відродження і процвітання України!
Зі Святом!
Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *