Шановні, найчарівніші, любі жінки!

Щиро вітаю Вас зі святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Це свято є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.

Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати свої найкращі якості близьким людям: душевне тепло, щедрість, людяність.

Ваша енергія додає нам нові сили, допомагає стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Важко уявити наше життя без вас – красивих, розумних і мудрих.

Проте, у першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища та сімейного благополуччя. Адже всю свою енергію і тепло ви віддаєте, насамперед, сім’ї, виховуєте дітей і онуків, дбаєте про добробут не тільки своєї оселі, а й всього суспільства в цілому.

Тож нехай у кожному жіночому серці завжди палає вогник любові, надії і приязні до людей, а в кожній родині буде міцне здоров’я, тепло, затишок та радість.

Від щирого серця бажаю Вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей та щирого кохання, міцного здоров’я і родинного добробуту.

Нехай кожна з Вас щодня відчуває себе єдиною і неповторною, а здійснення Ваших мрій і бажань буде високою метою для всіх справжніх чоловіків!

Зі святом Вас, дорога наша прекрасна половина!

З повагою, депутат Кам’янської міської ради від партії ВО «Батьківщина», Голова Кам’янського Штабу національного захисту, Чернявський В.Г.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *