Каменчанам дали ответ на петицию о достройке моста на левый берег

Петиция с требованием изыскать средства для окончания строительства переезда через дренажный канал (Левый берег) с мостового перехода на ул. Харьковскую была подана в феврале на сайт Единой системы местных петиций. Она быстро набрала необходимое количество голосов поддержки каменчан, и 2 апреля на нее был дан официальный ответ.

«Ваша петиція щодо завершення будівництва переїзду через дренажний канал на лівому березі з мостового переходу на вул. Харківську, опрацьована департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради.
Повідомляємо, що на замовлення департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради по об’єкту: «Будівництво лівобережного з’їзду з мостового переходу через р. Дніпро на просп. Металургів, м. Кам’янське» було розроблено проектно-кошторисну документацію, пройдено державну будівельну експертизу та отримано позитивний експертний звіт.
Кам’янська міська рада направила звернення до Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів з Державного бюджету України на будівництво з’їзду з мостового переходу через р. Дніпро у м. Кам’янське.
За інформацією Дніпропетровської облдержадміністрації фінансування будівництва з’їзду з мостового переходу через р. Дніпро у м. Кам’янське на даний час не вирішено і буде розглянуто при збільшенні видатків з Державного бюджету на фінансове забезпечення автомобільних доріг».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *