Пам`ятаємо… Перемагаємо!

День Перемоги – Свято зі сльозами на очах. 9 травня в серця людей наповнені багатьма емоціями. Радість – від Перемоги нашого народу над фашистськими загарбниками та чудового квіту травневої природи; Гордість за наших воїнів, які 74 роки тому, прикладаючи чималі зусилля на фронтах і в тилу, захистили країну від підступного, лютого ворога; Смуток за тими, хто не повернувся з фронтів та віддав життя за свободу людей.

Ми завжди пишатимемося подвигом ветеранів Другої світової, які звільнили світ від нацистської навали задля щасливого життя майбутніх поколінь, кому всі ми низько вклоняємося дякуючи за мирне небо над нашими головами!
В цей день ми від всього серця вшановуємо ветеранів війни та згадуємо всіх тих, чиє життя обірвала одна з самих найжорстокіших війн в ХХ столітті та повертаємося в історію, вклоняючись подвигу ветеранів, а всім серцем прагнемо миру на рідній землі, що у всі часи було однією з найголовніших людських цінностей!
Безмежна вдячність всім вам за свободу рідної землі. Ваш героїзм, рішучість та непохитна відданість країні – на завжди в пам`яті нашого народу!
Приклад наших дідів та прадідів, надихає сучасних воїнів перемагати, захищаючи українську землю від агресора!
Міцного здоров`я, щастя та довгих років вам, дорогі ветерани та захисники рідної землі! Бажаю мешканцям Кам`янського мирного неба над головою, здоров`я порозуміння та єдності, благополуччя, добрих сімейних взаємин, теплого спілкування та довгих, щасливих років життя на вільній землі!
Голова міської Кам`янської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *