До уваги абітурієнтів Кам’янського!

Департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради надає інформацію для ознайомлення випускників (абітурієнтів), батьків, громадськості щодо зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. 

ЗНО-2019

1. Предмети ЗНО

ЗНО у 2019 році буде проведено з 11 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

2. Можлива кількість тестувань для учасників

Кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

3. Календар                    ЗНО-2019

Математика – 21 травня.

Української мова і література – 23 травня.

Іспанська, німецька, французька мови – 27 травня.

Англійська мова — 28 травня.

Фізика – 30 травня.

Історія України – 4 червня.

Біологія – 6 червня.

Географія – 11 червня.

Хімія – 13 червня.

4. Сертифікаційні роботи

Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти».

5. Особливості ЗНО з іноземної мови

У 2019 році випускники закладів загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат ЗНО з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за ДПА, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного й профільного рівнів.

6. ЗНО та ДПА

Результати ЗНО з трьох навчальних предметів зараховуються як результати ДПА для випускників 11-х класівзакладів загальної середньої освіти 2019 року:

– українська мова і література (українська мова);

– математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);

– один предмет із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька або французька мови) за вибором учасника.

Учні закладів професійної,вищої освіти, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти, обов’язково проходитимуть ДПА у формі ЗНО з двох предметів: з української мови і математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) за вибором учня.

7. Мова тестів

За запитом учасниківзавдання сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, фізики та хімії буде перекладено мовами національних меншин.

8. Запрошення-перепустки

До 30 квітня 2019 року зареєстровані учасники  на своїх інформаційних сторінках отримали запрошення-перепустки, в них  зазначено час і місце проведення тестувань.

9. Терміни оголошення результатів ЗНО

Результати ЗНО з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології – до 20 червня, з історії України, географії, хімії – до 25 червня.

 

Звертаємо увагу випускників, їх батьків: не допускається використання учасниками в пунктах проведення ЗНО технічних засобів фіксації, обробки, передавання та зчитування інформації, інших засобів та пристроїв, не передбачених процедурою зовнішнього незалежного оцінювання, а також потрапляння до пунктів проведення ЗНО небезпечних предметів і речовин.
Всім учасникам ЗНО необхідно уважно ознайомитись з адресами пунктів тестування та розрахувати час , аби дістатись до ПТ з 10.15 і не пізніше 10.50 в день проведення незалежного тестування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *