«Міськводоканал» оновлює водопровідну мережу на проспекті Свободи

Під час проведення реконструкції будівель за адресою пр. Свободи буд. 35 та 37, підприємство КВП КМР «Міськводоканал», користуючись можливістю не порушувати ландшафт центральної частини міста, розпочало роботи із заміни 130 м сталевої зношеної водопровідної труби Д-400 на пластикову, а також заміну запірної арматури Д-200. Повідомляє прес-служба підприємства.

«Данна ділянка водопроводу, розташована в центральній частині міста, потребує проведення ремонтних робіт. Водогін збудований у 1977 році є достатньо зношеним, у зв’язку із довготривалою експлуатацією. Виконуючи побажання установ, розташованих за даною адресою, підприємством здійснюється заміна аварійної засувки та сталевої труби на пластикову»,– зазначив начальник мережі водопроводу КВП КМР «Міськводоканал» Ігор Лавриненко.
Технічні спеціалісти підприємства зазначають: ділянка водопроводу є дуже аварійною та складною в обслуговуванні. Установи, організації, підприємства потребують безаварійного та безпечного водопостачання.
До проведення робіт залучені декілька бригад дільниці з експлуатації мереж водопроводу КВП КМР «Міськводоканал» та підрядна організація ТОВ «Груп Капітал Строй», які в найкоротший час проведуть заміну мереж для комфортної життєдіяльності мешканців міста.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *