Мэр Каменского сообщил о создании партии «Бджола»

Такое сообщение появилось на странице городского головы Каменского Андрея Белоусова в Facebook.

“Шановні жителі Кам’янського! З метою захисту інтересів нашого міста на різних рівнях влади, мною і моїми однодумцями створена Всеукраїнська партія «Бджола».
Наше місто славиться на всю Україну своїми людьми праці. Промисловий комплекс міста налічує 36 провідних великих і середніх підприємств. У масштабах усієї країни наше місто виробляє 9,6% коксу, 10,9% чавуну, 22,7% вантажних вагонів, 14% мінеральних добрив. У нас єдиний в Україні завод із виробництва рідкого хлору для знезараження води.
Я знаю і впевнений у тому, що місто і країна відроджуються не шляхом нескінченних політичних баталій, а конкретною працею металурга, лікаря, вчителя, водія та людей багатьох інших професій, досягненнями наших спортсменів, діячів культури і мистецтва, щоденною наполегливою працею в усіх сферах діяльності.
Основне завдання нашої партії – це розвиток нашого міста. З цією метою ми будемо висувати своїх кандидатів до Верховної Ради України, обласної та місцевої рад. Ми об’єднуємо всіх людей праці, тих активних городян, які заряджені на конкретні цілі й результат.
Друзі, запрошую Вас на святковий захід, який організовує наша партія «Бджола» та який відбудеться в центральному сквері на проспекті Свободи ( навпроти Приватбанку) – 1 червня о 12:00.
З повагою, міський голова та лідер Всеукраінської партії «Бджола» Андрій Білоусов”, – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *