Любі діти! Шановні дорослі!

Від щирого серця вітаю вас з прекрасним святом любові та доброти – Днем захисту дітей!

Дитинство – золота пора в житті кожної людини, спогади про яку ми проносимо через все своє життя. І так важливо, щоб ці згадки були приємними і щасливими, сповненими маминої ласки, батьківської турботи, яскравих посмішок і сонячного тепла.

Кожна дитина багата різними талантами, кожна обдарована. Треба лише своєчасно побачити це і підтримати, не лишати дитину на самоті.

Шановні дорослі, давайте об’єднувати свої зусилля заради світлого майбуття наших дітей, давайте дарувати їм тепло і ласку, зігрівати любов’ю кожне дитяче серденько. І тоді, впевнений, наші діти виростуть талановитими, успішними людьми – гордістю і втіхою Кам’янського та всієї України!

Дорогі наші хлопчики та дівчатка! Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя й радості! Нехай з ваших личок не сходять яскраві усмішки, а в серцях хай завжди живуть любов і добро. Будьте чемними, слухайтесь своїх батьків, а ми обов’язково зробимо все, щоб ваше життя було спокійним і затишним. Успіхів вам, веселих літніх канікул та гарного відпочинку!

З любов’ю, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *