Вітаю зі Святом!

В перший день літа наша країна разом із світовою спільнотою відзначають прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей.
У кожної дитини з цим днем пов`язані приємні, незабутні враження та зазвичай весело проведений час: радість початку канікул, різноманіття конкурсів та змагань, зустріч із друзями.
Дотримання прав дітей, всебічний розвиток та виховання майбутніх громадян України – один із важливих напрямків соціальної політики держави. В бажанні дорослих огорнути турботою і любов`ю дітей, закладається надійна основа розвитку і процвітання країни. Святковий день – лише в котре підтверджує ці наші бажання, невпинно виховуючи наше майбутнє! Держава разом із суспільством має піклуватися про підростаюче покоління не на словах, а конкретними справами, створювати та забезпечувати гідні умови виховання та відпочинку дітей.
Дитинство – дивовижний час багатьох відкриттів, спілкування добрих друзів та радісних, без турботних днів. Дитячі роки, незабутні, бо розвивають в кожному стрижень особистості, лишаючись в нашому серці на все життя. Тому ми, дорослі, зробимо все можливе аби наші діти почували себе радісно і впевнено.
В дітях ми бачимо здійснення та втілення наших мрій і сподівань, бо знаємо, що саме вони продовжать нашу справу, принесуть країни важливі зміни, став її гордістю!
В наших силах створити гідні умови для життя і розвитку підростаючого покоління та щасливого дитинства. Ми прагнемо аби наші діти не бачили жахів війни, навчалися, жили та працювали в мирній Україні!
Бажаю вам дорогі діти, рости здоровими та щасливими, веселими, успішними та завжди мати розуміння з боку вчителів, наставників і батьків!
Нехай здійсняться ваші мрії та задуми! Миру, любові та благополуччя кожній родині!
Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *