Вітаю зі Святом!

Конституція України – основний закон нашої держави. Впродовж не одного століття зіткана з багаторічної боротьби народу,його незламної волі, наполегливої праці та прагнення свободи. Цей головний документ країни – дорогоцінний спадок предків, борців за нашу свободу, покликаний берегти незалежність України та права нашого народу на вільне життя і всебічний розвиток особистості.
Конституція України, прийнята 28 червня 1996 року – після проголошення Незалежності, законом,затвердила українську державність, відкрила світовій спільноті молоду країну, зазначила демократичний шлях розвитку всіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя України.
В світовій практиці благополуччя країни визначається не декларативно закріпленими правами та свободами людини, а необхідними умовами для їх реалізації. Доступність механізмів втілення прав і свобод людей є важливою запорукою розвитку та відбудови країни. Вільний громадянин – творець сучасного життя: політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних, суспільних відносин. Прагнення українського народу в поєднанні з політичною волею керманичів зрушують з місця та докорінно змінюють нашу державу, відкриваючи нові обрії та перспективи її розвитку.
Конституцію без перебільшення прийнято вважати шляхом розвитку держави, в цьому документі закладені головні настанови нашої відповідальності перед суспільством та прав і свобод кожного громадянина України!
В цей день щиро бажаю всім успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть нам наснаги та професійних здобутків задля процвітання нашої держави. Від душі зичу міцного здоров’я, миру, щасливих років життя та благополуччя, звершення всіх планів заради майбутнього України!
Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *