21 липня – всі на вибори! І зробимо їх разом!

Максимальна активність та висока явка громадян 21 липня – запорука перемоги команди Президента Зеленського на виборах до Верховної Ради.

Олександр Трухін, кандидат в депутати від партії Слуга народу в окрузі №40, закликав усіх виборців прийти на вибори 21 липня та зробити свій свідомий вибір.

“Президент Володимир Зеленський закликав всіх громадян, які прагнуть змін на краще для України, 21 липня обов’язко прийти на дільниці та проголосувати. Я так само запрошую кожного з виборців в окрузі №40 у день виборів прийти на дільниці та підтримати партію Слуга народу та її кандидатів! Запрошуйте рідних та друзів,  нагадайте сусідам про те, що у неділю треба піти на вибори”.

Висока явка 21 липня – наша дієва допомога Володимиру Зеленському, запорука перемоги команди Президента на виборах до Верховної Ради, зазначив Олександр Трухін.

Опоненти нового Президента та партії Слуга народу – представники старої влади та  проросійські реваншисти –  розраховують саме на низьку активність громадян, в т.ч. – пов’язану з періодом відпусток. Це дозволить їм використати різні технології фальсифікації виборів. Зокрема, в окрузі №40 чиновники-корупціонери вже готують “сітки” для підкупу виборців, застосовують адмінресурс, залякують та дезінформують громадян.

Експерти зазначають: саме різноманітна дезінформація буде використана для зниження явки на виборах. Можуть застосуватися прийоми на кшалт: “Не потрібно ходити на вибори, тому що ваш кандидат все одно переможе / тому що всі кандидати однакові і нічого не зміниться”. Як показує досвід виборів, також може  використовуватися дезінформація про нібито “зняття з виборів” / “вибуття” кандидата-лідера.

“Друзі, хочу одразу повідомити моїх прихильників (і водночас попередити конкурентів): я точно НЕ буду знімати свою кандидатуру з виборів, НЕ збираюсь терміново від’їжджати або зникати в день виборів – саме такі плітки можуть пустити наші з вами суперники на виборах, –  зазначає кандидат від партії Слуга народу Олександр Трухін. – Я впевнено йду перемагати – заради моїх виборців, нашого округу та Україні в цілому. І дуже розраховую на вашу підтримку. Ваша висока явка і голосування за команду Президента Зеленського – це наша спільна перемога!”

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *